ZAHAR SA SUPRUGOM UŽIVAO U RESTORANU

HIT! LUD, ZBUNJEN, NORMALAN! Zahar pevao pesmu BIVŠE ŽENE na žurki bivše devojke, a sve pred SADAŠNJOM SUPRUGOM! Evo kako je zvučao Vidovdan u ovoj verziji (KURIR TV)

Stars -

Bez kompleksa Kompozitor na žurki Jasmine Ane, s kojom je svojevremeno bio u vezi, izveo pesmu „Vidovdan“, koju je komponovao za nekadašnju suprugu Gocu Lazarević.

Milutin Popović Zahar oduvek je bio džentlmen, što je pokazao i na proslavi 300. emisije Jasmine Ane, s kojom je svojevremeno bio u vezi, u jednom beogradskom restoranu.

Slavljenica Jasmina Ana... Zahar pevao u njenu čast
Slavljenica Jasmina Ana... Zahar pevao u njenu častfoto: Privatna Arhiva

Naime, violinista i kompozitor je uz zvuke harmonike otpevao čuvenu pesmu „Vidovdan“, koju je davne 1989. komponovao za bivšu ženu Gocu Lazarević. Do njega je sedela sadašnja supruga, koja je bez problema s njim zapevala kultnu pesmu o Kosovu i Metohiji, da bi zatim Zahar pustio svoj glas tokom refrena.

 Uvek u lepom društvu... Zahar sa aktuelnom izabranicom
Uvek u lepom društvu... Zahar sa aktuelnom izabranicom foto: Privatna Arhiva

Da ga je numera dirnula u dušu, dokazuje i njegovo ponašanje, jer je viljuškom udarao u staklenu čašu koja je stajala ispred njega i ruke dizao uvis. Za to vreme, Popovićeva nekadašnja devojka Jasmina, a danas velika prijateljica, nazdravljala je sve vreme, a po završetku i aplaudirala. Zaharova žena dobila je komplimente od prisutnih, pa se zadovoljno smeškala.

U sevdahu... Aca Ilić peva uz pratnju naslednika Baneta Đokića
U sevdahu... Aca Ilić peva uz pratnju naslednika Baneta Đokićafoto: Privatna Arhiva

S druge strane, dobroj zabavi doprineo je i Aleksandar Aca Ilić, koji je tokom cele večeri od srca pevao, a sin čuvenog harmonikaša Branimira Đokića ga je pratio na harmonici. Njegova supruga Biljna Jeftić nije bila s njim u društvu, što je mnoge iznenadilo, budući da se oni maltene nikad ne razdvajaju. Ilić je svojoj prijateljici Jasmini, s kojom se združio u rijalitiju „Farma“, ispunjavao muzičke želje kako bi joj ulepšao jubilej njene emisije „Šampanjac sa Jasminom Anom“. Književnica je istom merom uzvratila jer je svoje goste obradovala dobrom večerom, pićem, tortom i sjajnom zabavom.

Kurir.rs/Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track