DRAGO MI JE ŠTO ĆEMO PROVESTI ZAJEDNO NEDELJU DANA: Kija progovorila o odnosu sa Slobom, a evo da li će se razvesti!
Foto: Printscreen/TV Pink

IZNELA MIŠLJENJE

DRAGO MI JE ŠTO ĆEMO PROVESTI ZAJEDNO NEDELJU DANA: Kija progovorila o odnosu sa Slobom, a evo da li će se razvesti!

Stars -

Kristina Kija Kockar je u rijalitiju donela konačnu odluku da se razvede od svog supruga, a kako su mnogi pomislili da je ona ipak promenila mišljenje, to se nije desilo.

Sloba i Kija su ove nedelje izabrani da budu potrčci, a ona je izrazila svoje mišljenje o tome kod "Drveta mudrosti".

"Moraće da ode svako svojim putem. Krivo je i njemu i meni zbog toga, ali nas dvoje ne možemo da funkcionišemo zajedno, zato mi je drago što ćemo ovih poslednjih nedelju dana provesti zajedno", priznala je Kija.

foto: Printscreen/Premijera

Drvo je pokušavalo da je odgovori od te ideje, pa joj je pročitao reči pesme koje je Sloba uputio njoj dok su u toku noći razgovarali u izolaciji: "Sve bih dao da te vratim, sve bih dao da te ne pustim. Mislim da srce neće moći, spasi me i dođi."

"Možda je tu pesmu posvetio Luni, nije meni, jer su raskinuli. Ne znam, nekako imam paniku, on je mene pitao da li se plašim šta će se desiti kad izađem, potvrdila sam mu, jer sve počinjem sve ispočetka. Malo mi je čudno, ispratila sam njega ovde, bili smo srećni. Ja sam ušla u međuvremenu i sada kad izlazim ide svako svojim putem", izjavila je Kristina.

foto: Youtube screenshot

Dok je Kija nastupala na "Zadrugoviziji", Sloba je sve vreme gledao u nju, pa je čaki ustao da joj aplaudira.

"Naravno da je bio čudan pogled i osmeh, jer to je ljubav. Jednostavno, ja znam da ne mogu da pređem preko nekih stvari, možda bih dva dana izdržala, a treći bih prebacivala, moram biti realna. Ovako je bolje za oboje. Uradio je šta je uradio i to je to. A, videćemo kad izađem, jednostavno... mi ćemo popričati verovatno, a i iz istog grada smo. Viđaćemo se ceo život kad se budemo rastali, neće nam biti lako", rekla je Kockareva.

foto: Printscreen Dailymotion

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja