Najnovije vesti

INTERNET JE VEĆ ODLUČIO POBEDNIKA ZADRUGE?! Ako je suditi PO OVOME Srbija je izabrala između KIJE, SLOBE I LUNE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZADRUGOVOZIJA

INTERNET JE VEĆ ODLUČIO POBEDNIKA ZADRUGE?! Ako je suditi PO OVOME Srbija je izabrala između KIJE, SLOBE I LUNE! (VIDEO)

Stars

Sinoć je održana još jedna "Zadrugovizija" što je ponovo pokrenulo komentare i teorije zavere o nameštanju ovog takmičenja.

 

Podsetimo, ubedljivu pobedu, što se tiče SMS glasanja, odneli su Luna Đogani i Sloba Radanović, zbog čega je osnovano tvrditi da njih dvoje važe i za glavne favorite za pobedu u celokupnom rijalitiju jer su se njihovi glasači pokazali kao najaktivniji kada je u pitanju podrška putem SMS glasova.

 

Sa druge strane, Kija Kockar i Ana Korać, takođe, mogu zadovoljno da trljaju ruke jer su dobile najveću podršku od strane korisnika Fejsbuka. Ipak, reč je o glasovima za koje nije potrebno izdvojiti novac, odnosno platiti poruku kao što je slučaj sa SMS glasovima.

 

Kako nije prikazan odnos SMS glasova koji su dobili ostali učesnici

 

"Zadrugovizije" nije poznato koliku su podršku dobile ove dve zadrugarke, ali ni ostali učesnici rijalitija, tako da i dalje ostaje otvoreno pitanje ko se nalazi među favoritima publike za finalnu pobedu 20. juna.

 

Ipak, mišljenje pratilaca ove manifestacije moguće je oceniti na osnovu zvaničnog Jutjub kanala "Zadruge" na kom su odmah po završetku nastupa objavljeni video klipovi istih, a nakon skoro 20 sati postojanja istih na spomenutoj platformi reakcije gledalaca su sledeće.


Broj pregleda, u momentu pisanja ovog teksta, je sledeći:

 

3. Teodora i Anđelo - 307.850

2. Luna i Sloba - 495.693

1. Kija i Ana - 909.260

 

Međutim, broj pregleda, odnosno, interesovanje za određeni sadržaj ne znači ujedno i pozitivan ili negativan stav gledalaca prema istom, tako da se tu nalazi ocena korisnika YouTube-a, a za spomenuta tri nastupa odnos tzv. "lajkova" i "dislajkova" je sledeći.

Broj lajkova, odnosno pozitivnih ocena, u momentu pisanja ovog teksta, je  sledeći:

 

3. Luna i Sloba - 4.100 lajkova

2. Teodora i Anđelo - 6.500 lajkova

1. Kija i Ana - 37.000 lajkova.

Broj dislajkova, odnosno negativnih ocena na račun pogledanog video sadržaja, u momentu pisanja ovog teksta je sledeći:

 

3. Teodora i Anđelo - 254 dislajkova

2. Kija i Ana - 1.600 dislajkova

1. Luna i Sloba - 24.000 dislajkova

 

Kroz sedam dana ćemo saznati ime pobednika trenutno aktuelne "Zadruge", a oni koji podržavaju svoje favorite će svakako poslati najveći broj glasova tokom finalne večeri.

 

Kurir.rs/Puls/Foto: Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...