NIVES NOSILA DEKOLTE DO PUPKA, PA JE PROZIVALI DA MAJKE TO NE SMEJU: Detaljno je objasnila zašto će uvek pokazivati grudi i svima zapušila usta! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PORUČILA SVIMA

NIVES NOSILA DEKOLTE DO PUPKA, PA JE PROZIVALI DA MAJKE TO NE SMEJU: Detaljno je objasnila zašto će uvek pokazivati grudi i svima zapušila usta! (FOTO)

Stars -

Nives Celzijus je na jedan festival došla u izrazito dekoltiranom kombinezonu, zbog kog su je mnogi napali, naglašavajući joj da je majka.

Svima njima Nives je posvetila status na Instagramu. I naravno, još jednu fotku u kombinezonu.

"Ja to baš tako… Evo pošto vam je ovaj kombinezon posebno prirastao srcu, malo da ponovim sliku. Mislim da je potpuno nebitno smatrate li to ukusnim il neukusnim, kao što je potpuno nebitno šta ja mislim o vašim odevnim kombinacijama. Oblačim se onako kako mi raspoloženje nalaze, ne činim to da bih izazvala pažnju, zavodila ili zato što je to "in". Ja sam oduvek takva kakva sam i ne mislim da se menjam kako bih vama ugodila. Takođe nisam jedna od onih javnih osoba koja se kopčala do grla kada je to jedino i bilo prihvatljivo i žustro branila teze kako je golotinja neprihvatljiva i da "nema tih para" , pa onda naglo promenila priču, jer ipak ima tih para ako je cena prihvatljiva. Za mene važi samo ona "nema tih para" da glumim nešto što nisam i nikad ne idem kontra svog srca...", napisala je ona i dodala:

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Rođena sam takva kakva jesam i ne nameravam da budem uskraćena za sve te divne odevne kombinacije koje su dostupne i vama sasvim prihvatljive, jer vi nemate velike grudi ili mislite da vaše stoje ili ste mršave pa verujete da na vama sve izgleda ukusno. Nisam došla na školsku priredbu, već na večeru s odraslim ljudima. I uostalom ti komentari šta će deca reći na s.su. Deca nikad nisu videla s.se ? Deci pokrivate oči kad se žene pored njih sunčaju u toplesu? Pokrivate im oči ako zena pored njih doji? Učite ih da su s.se nešto sramotno a kad odrastu ne prihvatate da vam je sin homoseksualac i da mu se gade ženske s.se? Odeća ne čini čoveka, ali vaše prihvatanje ljudi onakvima kakvi jesu, vas čini čovekom", napisala je Nives.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track