KARLEUŠA IDE NA SVETSKO PRVENSTVO: Duško će imati seks pred Brazil! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

UZ MUŽA

KARLEUŠA IDE NA SVETSKO PRVENSTVO: Duško će imati seks pred Brazil! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša ne odustaje od toga da dostojno proslavi 10 godina braka sa suprugom Duškom Tošićem uprkos zabrani selektora da fudbaleri tokom Mundijala imaju seks!

foto: Printscreen/Instagram

Popularna pevačica već je bukirala smeštaj u Moskvi, gde će otputovati 26. juna sa ćerkama Atinom i Nikom. Karleuša se raduje putovanju, prvenstveno jer će jubilej proslaviti u Rusiji, a i zbog toga što nikad nije bila u ovoj zemlji.

foto: Damir Dervišagić

"Raduje me put u Rusiju, nikad nisam bila tamo. Jedva čekam da otputujemo, a već sam odlučila šta ću prvo da obiđem u Moskvi. Otići ću na Crveni trg, to mi je velika želja. Želim da prošetam tuda i da uživam u njegovim čarima, a naravno i da se fotografišem. Provešćemo nekoliko divnih dana tamo i, naravno, pratićemo Duška na utakmicama. Atina i Nika su uzbuđene i jedva čekaju da vide tatu i da ga bodre", rekla nam je pevačica.

foto: Marina Lopičić

Na pitanje kako reaguje na to što je selektor srpske reprezentacije Mladen Krstajić fudbalerima strogo zabranio seks Karleuša kroz osmeh kaže:

"Meni niko ništa ne može da zabrani. Osim toga, Duško mi nije pomenuo da neće biti seksa".

foto: Kurir

Jelena je otkrila i da li je spremila poklon svom suprugu za jubilej.

foto: Foto: Instagram

"Iskreno, još mu ništa nisam kupila, ali nadam se da on meni hoće, i to nešto veliko. Ja ću njemu verovatno prirediti nezaboravan performans, a obući ću i seksi donji veš", rekla nam je pevačica, koja je nakon višemesečne dijete dosta smršala i svoju liniju dovela do savršenstva.

Majstor parkiranja

Karleuša sama za volanom

foto: Damir Dervišagić

Retke su prilike kad Karleušu možemo da vidimo za volanom, uglavnom taj zadatak prepušta svojim saradnicima, koji su stalno uz nju. Ipak, na finale "Zvezde Granda" Jelena je došla sa svojom asistentkinjom, ali je sama vozila kola. Karleuša je bez problema parkirala crni "mercedes" i time osporila tvrdnje da su žene loši vozači.

(Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA ELEGANCIJA: Karleuša i Tošić zablistali na venčanju Piksijeve ćerke! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track