DUŠKO JE MOGAO NEKOME DA POLOMI NOS ZBOG MENE: Karleuša progovorila o Tošiću, evo zašto mu je teško sa njom!
Foto: Printscreen/Instagram

NE VOLI LOŠE KOMENTARE

DUŠKO JE MOGAO NEKOME DA POLOMI NOS ZBOG MENE: Karleuša progovorila o Tošiću, evo zašto mu je teško sa njom!

Stars -

Jelena Karleuša progovorila je o svom suprugu Dušku Tošiću, pa i tome da li je u pitanju kolektivni dogovor žena fudbalera za odlazak u Rusiju, pošto većina putuje da podrži svoje jače polovine.

"To je utakmica koja će se desiti baš u Moskvi i protiv Brazila. To će biti jako, jako atraktivno! Mislim, da ne ispadne sada da nećemo po ovim manjim gradovima, ali Moskva je ipak jako interesantna i za videti, i stadion i tako dalje", iskrena je Jelena.

foto: Printscreen/Instagram

Kako kaže, mnogo je ponosna na svog supruga sa kojim je za ovih deset godina porživela mnogo uspona i padova, ali i da ga je svaki put smirivala kada bi hteo da se obračuna sa nekim ko nju blati po novinama.

"Duško je jako dugo reprezentativac i neko kime se ja jako dugo ponosim. Ja sam njega upoznala kada je imao 21 godinu, tad je bio mladi reprezentativac... (smeh) Verovala sam u njega. Smatram da, za jednog uspešnog sportistu i generalno uspešnog čoveka, jako je bitna ljubav i podrška žene koja je pored njega, i u dobru i u zlu. A bilo je mnogo, mnogo teških momenata...", počela je Jelena.

foto: Damir Dervišagić

"Teško je biti sa mnom, za početak to. Na primer, vi otvorite bilo koji tabloid ili pogledate naslovnu stranu bilo kog tabloida i vidite najstrašnije uvrede za njegovu ženu, za Duškovu ženu. I sad, on kao muškarac mora to nekako da istrpi, a da nekome ne polomi nos. On je i spotista. On kaže: "Bože, oženio sam se, dobro što u zatvoru nisam završio", zato što on bi se stalno sa nekim svađao zbog mene, i ja to stalno moram da držim pod kontrolom. Kažem, teško je. Sa mnom je doživeo puno nepravde, u mom poslu, uspona i padova, i ja u njegovom poslu, i zato je naša ljubav jaka. Zbliži te... Brak i ljubav nisu samo ono lepo, nego i teški momenti zbližavaju", rekla nam je Jelena.

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track