ODNELA JOJ CVEĆE, DA PROZBORE KOJU! MATORA OTKRILA DETALJE SUSRETA SA SANJINOM MAJKOM: Rekla je da joj čuvam ćerku da mi ne bi OTIŠLA GLAVA (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

SAD JE BAŠ ZVANIČNO

ODNELA JOJ CVEĆE, DA PROZBORE KOJU! MATORA OTKRILA DETALJE SUSRETA SA SANJINOM MAJKOM: Rekla je da joj čuvam ćerku da mi ne bi OTIŠLA GLAVA (VIDEO)

Stars -

Matora je istakla da je imala veliku tremu prilikom susreta sa Sanjinom mamom i da je pravila taktiku kako da je upozna.

"Ne poznajem ženu, prvo sam mislila da joj kupim neku narukvicu. Onda su mi drugari rekli: "Ne, dolazi u obzir, idemo u cvećaru da kupiš neki lep buket'. Imala sam veliku tremu. Pravila sam taktiku da li ja da odem do kola da uzmem cveće i onda su drugari malo opustili situaciju, jedan drugar je pričao sa teta Brankom. Pričale smo nas dve nasamo i mama kaže: "Čuvaj mi ćerku, nemoj dlaka sa glave da joj fali, jer će tebi da fali glava", rekla je Matora kroz smeh i dodala da joj je poručeno da dokle god da su njih dve dobri prijatelji i da se podržavaju - da nema problema.

Nakon više od devet meseci, koliko su Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković provele daleko od najmilijih, pribojavale su se njihovih komentara. Ipak, ovaj rijaliti par koji je hrabro ozvaničio vezu pred milionskim auditorijumom nije imao razloga za brigu.

foto: Damir Dervišagić

"Ja sam otišla kod mame i tate, sela, i on mene pita: 'Reci mi, sine, šta se dešava sa tom devojkom?' i rekao mi je da ne radim ništa iza njegovih leđa i da nešto krijem od njih. 'Dovedi je kući', tako da moji jedva čekaju da je upoznaju Sanju. Sledeće nedelje smo planirali da se okupimo jer čekamo sestru, kumove, pravimo roštilj. Svi jedva čekaju da upoznaju Sanju. Sve je super i sve na mestu", izjavila je Matora.

foto: Damir Dervišagić

"Veče pred njihov susret ona je kupila sve pune kese svega i svačega i rekla mi kao znam da ste vas dve same da ćete da pričate, pa da imate nešto da gricnete. Ona je donela i sladolede i pite i čizburgere", otkrila je Sanja.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track