KIJA OTKRILA NOVE DETALJE I ŠOKIRALA: Pored mene je imao 33 ŽENE! BOLNO MI JE SVE TO
Foto: Printscreen/Youtube

OTVORILA DUŠU

KIJA OTKRILA NOVE DETALJE I ŠOKIRALA: Pored mene je imao 33 ŽENE! BOLNO MI JE SVE TO

Stars -

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar je nakon osvojenih 50.000 evra potpisala papire za razvod od Slobe radanovića koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani.

Stjuardesa je sada otkrila manje poznate detalje iz odnosa sa pevačem.

"Nedostaju mi ti neki naši intimni trenuci, sva ta putovanja manje više, nego to kada smo kod kuće i radimo nešto svako svoje, to je bila naša fora", rekla je Kija.

foto: Printscreen/Youtube

Nakon što je juče Sloba priznao da je i dalje voli, stjuardesa je priznala da nije mogla do kraja da odgleda taj intervju.

"Gledala sam taj intervju, na pola sam morala da prekinem jer nisam mogla da slušam, opet on nije bio konkretan, tipičan Slobodan tako da dalje neću komentarisati".

Na pitanje kako komentariše što je Radanović na emotivan način gledao njihove slike sa venčanja, Kija kaže:

"Lepo, i treba da gleda to su prelepi trenuci i lepo sećanje, gledam i ja sa osmehom na licu, nikad neću gledati na to kao nešto tužno, tužno je ovo što mi se dešavalo proteklih devet mesci, ali taj neki period uvek mi izmami osmeh na lice".

foto: Printscreen/Youtube

Na pitanje da li je istina da je imala aferu sa pilotem, s obzirom da se o tome šuškalo tokom trajanja rijalitija, stjuardesa kaže:

"To je totalna glupost, niti sam bila ikada sa pilotom dok sam bila sa Slobodanom, niti pre njega, nebuloza, on zna da ga nisam prevarila, odnosno nikad me nije uhvatio pa da može nešto da sumnja", kaže Kija, a na priče o njegovim vezama sa pevačicama, odgovorila je:

"Čitala sam neke izjave da je pisao o nekim pevačicama, ali nisam upućena na koga se misli, koliko je bilo 33 žene u njegovom životu pored mene, tako da ne bih se vraćala, bolno mi je da pričam sve to.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track