MUŽ JE JAVNO PONIZIO PRED CELOM SRBIJOM: Kija više neće da ĆUTI, otkrila da je imala ESTETSKE OPERACIJE, a jedna će vas ŠOKIRATI!
Foto: Printscreen/Youtube

RADILA NA SEBI

MUŽ JE JAVNO PONIZIO PRED CELOM SRBIJOM: Kija više neće da ĆUTI, otkrila da je imala ESTETSKE OPERACIJE, a jedna će vas ŠOKIRATI!

Stars -

Kija Kockar, pobednica "Zadruge" tokom svog učešća u rijalitiju nije želela da priča o svim posetama estetskom hirurgu, a sada je rešila da otkrije detalje, dok će pojedini zasigurno šokirati mnoge.

- Nemam u planu da se dorađujem, imam veće grudi i uvek ih skrivam - rekla je Kristina Kockar, zadovoljna svojim izgledom, pa je rešila da otkrije koji delovi tela joj se nisu dopadali, pa ih je korigovala.

#spontaneous :) Dior dress by : @lyubovbyaxb

Објава коју дели K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) дана

- Pre nego što sam letela, stavila sam hijaluron u usta i sada je to isparilo - navela je nekadašnja stjuardesa, a evidentno je da se tragovi intervencije i dalje vide.

- Davno sam operisala nešto što me je jako nerviralo, a to su moje uši. Bila sam klempava i želela sam to da rešim - kazala je supruga folkera Slobodana Radanovića tokom boravka u rijalitiju, a tada nije želela da ističe da je sređivala izgled usana.

- Neću stavljati silikone u zadnjicu kao neke, eventualno bih nakon porođaja stavila silikone u grudi - rekla je Kija o budućim odlascima kod plastičnih hirurga.

Kurir.rs Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO: Kija posle pobede o RAZVODU, šta joj je poručila Luna pre pobede, a evo šta kaže na to DA JE ŽENA POBEDILA LJUBAVNICU (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track