NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE KRIJE IZA NJENOG OSMEHA NA VENČANJU: Prijovićka otkrila kroz kakve MUKE je prošla zbog samo jednog detalja na svadbi
Foto: Kurir

OVO NIJEDNA MLADA NE BI VOLELA DA DOŽIVI

NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE KRIJE IZA NJENOG OSMEHA NA VENČANJU: Prijovićka otkrila kroz kakve MUKE je prošla zbog samo jednog detalja na svadbi

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranikFilip Živojinović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav prošlog četvrtka, a na veselju bilo je 900 zvanica.

Novopečena gospođa Živojinović otkrila je kakve probleme je imala zbog detalja sa venčanja, a više o tome pronaći ćete u nastavku.

foto: Zorana Jevtić

Pevačica je ovom prilikom blistala u čak dve venčanice, dok se o njenom dubokom dekolteu u crkvi i te kako pričalo.

Ipak, koliko god se trudili da sve prođe besprekorno, Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana pre same seremonije.

- Sve je teklo po planu sve dok pet ili šest dana pred svadbu nije trebalo da stigne veo. Umesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd pre četvrtka, odnosno do dana naše svadbe - otkrila je gospođa Živojinović, a zatim ispričala rasplet ovog scenarija koji nijedna mlada ne bi želela da doživi.

foto: Zorana Jevtić

- Dizajnerka i njen suprug su uporno zvali dostavljače, tako da je veo stigao u ponedeljak - kazala je nekadašnja učesnica "Zvezda Granda".

- Tada se dogodio još jedan peh jer nije bio odgovarajućeg oblika pa su šnajderke morale da ga prekroje - zaključila je pevačica.

Kurir.rs/Story/Foto Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRIJOVIĆKA NA SEDMOM NEBU, FILIP NE SKIDA KEZ! Teo i Aca napravili kišu od novčića! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track