2 GODINE SU SE ZABAVLJALI, A ONDA JE FILIP ODLUČIO DA ZAPROSI PRIJU: Odleteli su u Majami, sve je isplanirao, a onda je ON napravio VELIKI PROBLEM... Detalj koji je mogao da ZAUSTAVI slavlje
Foto: Printscreen Pink Tv, Printscreen Prva, Zorana Jevtić

PALA I MUŠKA SUZA

2 GODINE SU SE ZABAVLJALI, A ONDA JE FILIP ODLUČIO DA ZAPROSI PRIJU: Odleteli su u Majami, sve je isplanirao, a onda je ON napravio VELIKI PROBLEM... Detalj koji je mogao da ZAUSTAVI slavlje

Stars -

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se 21. juna, a glamuroznoj proslavi, za koju je potrošeno oko 400.000 evra, prisustvovalo je oko 900 zvanica.

Filip i Prija su se zabavljali dve godine kada je Živojinović odlučio da zaprosi pevačicu. On je to uradio dok su bili u Americi, gde je Aleksandra imala nastupe.

Forever. ❤️ @carpediem_fbz

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана

Sada je Filip otriko kako je zaprosio Aleksandru.

"Neposredno pred našeg puta u Ameriku slavili smo dovogodišnju vezu i kada mi je Aleksandra dala poklon, rekao sam joj da će ona svoj dobiti u Majamiju.

I zaista je postojala stvar koju ona mnogo voli, a ne može da se kupi kod nas. Međutim, do našeg puta bio sam čvrst u nameri da želim tamo da je zaprosim i jedini problem koji se javio bio je - kako organizovati kupovinu prstena. Bili smo sami na putovanju, pa nije bilo lako da se iskradem. Uspeo sam da naručim prsten, a kada je trebalo da ga pokupim, odvezao sam je i rekao da ide u šoping a da ja idem da joj kupim poklon. Kada sam otišao u zlataru, rekli su mi da će prsten biti gotov za dva sata, tako da sam morao da se vratim po Aleksandru koja me je čekala sa pitanjem: Gde je moj poklon? Nekako sam se izvukao i nakon dva sata zamolio sam je da ponovo ode u šoping kako bih uzeo prsten. Tada sam je odveo na plažu i zaprosio", ispričao je Filip, a Aleksandra je dodala da je slutila da možda želi da je zaprosi.

I said YES! ??? @carpediem_fbz

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана

"Kada mi je rekao da je uzeo poklon ali da ne može da mi ga pokaže dok ne stignemo na plažu, pomislial sam da će me zaprositi. čak sam pozvala mamu da s njom podelim sumnju. Verili smo se na mojoj omiljenoj plaži Ocean drive. Sedeli smo na pesku kada je izvadio prsten i pitao me da se udam za njega. Koliko god sam očekivala, ostala sam zatečena i zaplakala sam od sreće", ispričala je Aleksandra.

"Osoba sam koja retko plače, ali moram da priznam da sam u tom trenutku bio na ivici, Možda se i jedna muška suza omakla", priznao je Filip.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Story/Foto Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MLADA I MLADOŽENJA BLISTALI NA CEREMONIJI VENČANJA, ODIGRALI PRVI PLES: Aleksandra bacila bidermajer, a evo ko ga je uhvatio! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track