SKANDAL! GAGI ĐOGANI SE PRIDRUŽIO DŽAKI I ŠAĆIRIJU: Lunin otac provocira simbolom "VELIKE ALBANIJE"!
Foto: EPA, AP, Printscreen

Zar i ti sine gazmene!?

SKANDAL! GAGI ĐOGANI SE PRIDRUŽIO DŽAKI I ŠAĆIRIJU: Lunin otac provocira simbolom "VELIKE ALBANIJE"!

Stars -

U javnost su dospele fotografije densera s prekrštenim dlanovima koji prestavljaju dvoglavog orla

Gagi Đogani našao se na meti kritika i osuda javnosti, ali i ozbiljnih pretnji, zbog toga što se na internetu pojavila njegova fotografija na kojoj je on rukama navodno pokazao dvoglavog orla.

Za svega nekoliko sati društvene mreže bile su preplavljene uvredljivim komentarima na račun poznatog densera. Do sada su ga prozivali zbog raznih istupa u javnosti, ponajviše dok se njegova ćerka Luna takmičila u rijalitiju „Zadruga“, ali i dok je i sam bio učesnik „Farme“. Međutim, sporna fotografija izazvala je do sada neviđenu buru i reakciju, a među poznatima koji su osuli paljbu po Gagiju bila je i Tamara Đurić. Starleta nije birala reči kojima je izvređala Đoganija.

- Malo ti je bruke od ćerke doživotne, sad ti i ovo treba tako ubogom i očukanom. Gazmete (Gagijevo pravo ime, prim. aut.), gavrane, nekada si bio i simpatično glup i nepismen, kao da si pobegao iz cirkusa, ali sad si odvratan. Anabela, sve ti je oprošteno, kakav je ovaj, dobro vam ova mala i ne laje. Džaba vas branimo, je*aće vas i Kije i Lune i ostala mnogobrojna rodbina. Sikter - napisala je Tamara.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Osim nje, dosta korisnika interneta komentarisalo je kako Gagi, i pored toga što nikada nije krio da je po rođenju muslimanske veroispovesti, nikako ne bi trebalo da podržava ovakav stav jer je odrastao u Beogradu. Gagi je rekao da je zgrožen i zatečen zbog fotke.

- U ovoj zemlji svako može da te vređa i omalovažava. Udaraju me tamo gde najviše boli, zbog mog porekla sa Kosova. Ja sam rođeni Beograđanin. Hejterima želim da svaki dan piju otrov - rekao je Đogani, dok se Luna nije javljala na telefon.

foto: EPA

O dvoglavom orlu, simbolu „velike Albanije“, poslednjih dana dosta se pisalo nakon utakmice Srbija - Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Tada su igrači protivničkog tima Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, posle davanja golova, slavili upravo rukama pokazujući ovaj simbol. Identične ispade ovih dana imali su i Stjepan Mesić, bivši predsednik Hrvatske, i Ante Gotovina, general hrvatske vojske.

Đogani rešio misteriju

TATA NAM JE S KOSOVA

foto: Damir Dervišagić

Đole Đogani razrešio je misteriju o prezimenu svoje porodice i njihovom poreklu.

- Mi nismo Đogaj, već Đogani! Đogani je moje prezime, rođen sam u Beogradu, zaveden kao Đogani. Isto tako i Gagi! Naše prezime dolazi od reči „dogan“, iz Turske. Dogan kao Erdogan, to nam je odatle. Moja mama je Makedonka, tata je s Kosova, tamo ima jedno mesto Mamuša, gde je rođen moj tata. I tata mi je Đogani, imamo njegovu ličnu kartu gde to piše - rekao Đole.

Tumačenje

ZNAČENJE DVOGLAVOG ORLA

foto: PrintScreen

Prekrštene šake i palčevi označavaju dvoglavog orla, simbol „velike Albanije“, koji većina pripadnika te nacionalnosti prihvata smatrajući da im, pored matične države, pripadaju i svi delovi zemalja u kojima je njihovo stanovništvo većinsko. Tu spadaju Kosovo i Metohija, deo južne i istočne Srbije (Preševska dolina), južni deo Crne Gore, severozapadni deo Grčke, kao i zapadni delovi Makedonije.

OŠTRO Anabela brani bivšeg muža

KIJINI MAFIJAŠI HOĆE DA GA UBIJU

Anabela je zgrožena jer je njen bivši muž izložen uvredama i pretnjama. Ona tvrdi da je sporna fotografija izvučena iz konteksta, tvrdeći da su fanovi Kristine Kije Kockar napravili čitav skandal.

foto: Dragana Udovičić

- Ne mogu da verujem dokle su u stanju da idu. Gagi plače, ne zna šta ga je snašlo! Čovek je igrao i pravio pokrete rukama, a oni su od toga napravili printskrin i optužili ga da podržava „veliku Albaniju“. Ma on i ne zna kako izgleda njihova zastava. To je bolesno, ljudi koji podržavaju Kiju Kockar su mafija, od njih je potekla ova slika, žele da ubiju Gagija. To im je namera. Ne znam šta ona više hoće od naše porodice, pobedila je i sad neka nas ostavi na miru - rekla je Anabela za Kurir.

foto: Kurir

(Kurir / E.K. Foto: EPA, AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GAGI NAGOVARA ANABELU DA OPET RADE ZAJEDNO: Svetu treba jedan ĐOGANI RIJALITI (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track