Najnovije vesti

LETUJTE NA UZBUDLJIVIM PLAŽAMA DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 259€!  ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA TRAVELLAND RADI I U NEDELJU 1. JULA!
Foto: Promo

LETUJTE NA UZBUDLJIVIM PLAŽAMA DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 259€! ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA TRAVELLAND RADI I U NEDELJU 1. JULA!

Stars

Privlače li vas veliki gradovi i beskrajne peščane plaže istovremeno? Zvuče vam interesantno moćni svetski centri, luksuzni hoteli i drugačije kulture? Ako ste neodlučni po pitanju destinacije za letovanje možda je pravi trenutak da razmislite o prestonici luksuza – Dubaiju! Uz aranžmane turističke agencije ,,Travelland’’ odmor u jednom od najfascinantnijih grdova sveta vas neće koštati mnogo. Cene su već od 259€! Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ će raditi i u nedelju 1. jula od 10h do 17h.

foto: Promo

Južni deo Arabijskog poluostrva bio je praktično nepoznat svetu sve do šezdesetih godina prošlog veka. Tada stanovništvo ovog dela sveta živelo od ribolova i lova na biserne školjke a surova priroda, oskudica i topla pustinjska klima sprečavali su da se naselja razviju u bilo šta veće od prosečnog ribarskog sela.

 

foto: Promo
foto: Promo

Situacija se drastično promenila sa otkirćem nafte šezdesetih godina prošlog veka od kada Dubai beleži samo prosperitet i prerasta u jedan od najmoćnijih gradova na svetu. Dubai se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura ali ono što turiste najviše privlači tokom letnjih meseci jesu njegovo bistro plavo more i plaže sa belim peskom. Bilo da ste ljubitelj izležavanja na plaži uz dobru knjigu ili ipak vodenih sportova i adrenalina – plaže Dubaija poput Jumeirah Beach Park, Al Mazmar Beach Park i Palm Beach-a će ispuniti sve vaše želje. Dubai svojim posetiocima nudi još mnogo toga. On je grad vrhunske zabave u kome nikada nije dosadno. Dragulj Arapskog sveta je jedinstven po svojim kontrastima i spoju modernog i tradicionalnog. Posetioci ga opisuju pravim rajem na zemlji i destinacijom za putovanje iz snova. Dubai, svoje spomenike kulture brižljivo čuva - džamije, muzeje, galerije, starinske kvartove i islamske kulturne centre pa ne čudi što staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta.

foto: Promo

 

foto: Promo

Ako ste spremni za novo iskustvo, da zaboravite sve što ste do sada videli i znali o ovom delu sveta – sada je pravi trenutak! Dubai možete posetiti po ceni već od 259€ a u ,,Travellandovoj’’ ponudi na raspolaganju stoje fenomenalni hoteli sa 3, 4 ili 5 zvezdicaCitymax Bur, Sheraton, Habtoor, Dukes i mnogi drugi. Pravo vreme za rezervaciju ovog putovanja iz snova je upravo sada! Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ će raditi i u nedelju 1. jula od 10h do 17h.

 

foto: Promo
foto: Promo

Svi zainteresovani za posetu Dubaiju mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland’’ agencije: http://www.travelland.rs/

 

Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...