STIGLO JOJ JE VAŽNO PISMO, A ON NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE POTOM URADILA: Gastoz podlegao ljubomori, OVO neće izdržati!
Foto: Printscreen Happy TV

RASTE TEMPERATURA U VILI

STIGLO JOJ JE VAŽNO PISMO, A ON NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE POTOM URADILA: Gastoz podlegao ljubomori, OVO neće izdržati!

Stars -

Fanovima Teodore Radoičić vrlo dobro znaju da je njena najveća podrška baka, koja joj je direktno u najpopularniju vilu poslala pismo u kome je pisalo sledeće:

foto: Printscreen/TV Happy

"Nemoj da piješ! (podvučeno) Ti znaš da te volimo mnogo... Neprijatelj broj jedan svakom čoveku je alkohol, postaćeš kao Ivan Marinković... Drži se i ostani dostojanstvena", glasi deo pisma, a Teodora je prokomentarisala da li smatra da je izneverila svoju porodicu:

"Mislim da sam ih izneverila nekim svojim postupcima, zbog nedostatka samokontrole... Digla sam se svaki put kada sam pala, imam 22 godine tek i gledaću sve sa pozitivnije strane", rekla je Radoičićeva.

foto: Printscreen Happy TV

Za to vreme učesnici su pokušali da isprovociraju Gastoza zbog ponašanja Teodore na žurci, kada je razgovarala sa atraktivnim momkom, koji je ušao u vilu kao gost.

"Pred samo finale ona mi ovo radi, ne mogu da verujem. Naravno da se šalim. Svi ste videli da se "zezamo", ona ima pravo da razgovara sa nekim na žurci, osim mene", objasnio je takmičar.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track