I ON UPLOVIO U ESTRADNE VODE: Miki objavio prvu pesmu! Kada je čujete, pašćete u nesvest OD SMEHA! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Presmešno

I ON UPLOVIO U ESTRADNE VODE: Miki objavio prvu pesmu! Kada je čujete, pašćete u nesvest OD SMEHA! (VIDEO)

Stars -

Miroslav Miki Đuričić napustio je ''Zadrugu'' krajem maja, kada je pobegao iz iste zbog čega je bio diskvalifikovan i nije imao priliku da stigne do superfinala, iako je mnogima upravo on bio favorit u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima. Mesec i po dana kasnije, priprema veliko iznenađenje.

foto: Youtube Printscreen

Naime, Miki je rešio da snimi pesmu pod umetničkim imenom Miki Kupinski. I da iznenađenje bude još veće, za ovaj projekat pozvao je Đokaru iz benda "Đokara i gnjurci", Mikijeve omiljene grupe, a nema sumnje da će se o pesmi i te kako pričati.

foto: Printscreen Pink Tv

"Dragi moji, kao što znate, ja nemam veze sa pevanjem, nemam veze s komponovanjem, nemam veze s pisanjem tekstova, a pošto u ovoj Srbiji kod nas, ko god to ne zna - taj peva. Postoji neki program, zove se Auto-Tune, ti nešto pevaš glupavo, oni to propuste kroz Auto-Tune i ti postaješ pevač", objasnio je Miki.

NOVA PESMA,PREMIJERNO ZA VAS MIKI KUPINSKI #king #autotune #mikidjuricic #srbija #zadrugatv

A post shared by Miki Djuricic (@mikijevci_zadrugari) on

Kako će izgledati produkt njihove saradnje i da li će oni koji su pratili "Zadrugu" pozitivno reagovati na ovaj Mikijev iskorak u muzičke vode, pokazaće vreme.

Kurir.rs/ Blic /Foto: Aleksandar Jovanović Cile

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVO LUNA, SAD I KIJA, SLOBI SE NE PIŠE DOBRO: Stujardesa u zagrljaju nepoznatog muškarca! EVO šta su radili sami u liftu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track