ĆUTALA JE DEVET I PO MESECI: A sad je razvezala jezik i otkrila sve ko je najveći TRAGIČAR Zadruge
Foto: Damir Dervišagić

NAPOKON PROGOVORILA

ĆUTALA JE DEVET I PO MESECI: A sad je razvezala jezik i otkrila sve ko je najveći TRAGIČAR Zadruge

Stars -

Rada Radenović, koja je bila jedna od voditeljki rijalitija, pričala je o učesnicima ovog rijalitija.

DROGA, AFERE I ADVOKATI: Kija se OGLASILA povodom Slobinog HAPŠENJA!

Rada je otkrila koja je za nju bio najiskreniji takmičar, a ko najveći tragičar.

- Najiskrenija je definitivno bila Miljana. Što se tiče njenih govora oni su bili, pre svega zabavni, ali isto tako i smisleni. Ona je imala svoje mišljenje i nije imala problem da ga podeli sa svima. Vojke mi je bio najzatvoreniji, a Đekson najnerazumljiviji, on je više voleo da pokaže, nego da se iskaže. Onaj ko je uvek imao nešto da kaže je Lepi Mića. Najveći tragičar po mom mišljenju je Kija. Ona je izgubila ljubav svog života, izgubila je svog muža. Izgubila je svoj brak. Njoj je sa jedne strane ovaj rijaliti doneo pobedu, a sa druge strane potvrdu da nema više svoju ljubav - rekla je Rada.

Ona misli da nijedan ljubavni par iz rijalitija neće opstati. - Mislim da nijedan ljubavni par neće opstati nakon rijalitija. Svi su oni sada u velikom iskušenju i pitanje je koliko će moći da se izbore sa time. Ljubav je lepa, ja glasam za ljubav. Vreme je najveći pokazatelj i test vremena će pokazati koliko je ljubav moguća van tih specijalnih uslova - navela je ona.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI IZDANJE BIVŠE ZADRUGARKE, ZATEGNUTA ZADNJICA U PRVOM PLANU: Luna uživa na odmoru, a nakon OVOG videa postala je OMILJENA među muškom populacijom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja