SA LJUBAVNICOM SPAVAO PRED NJENIM OČIMA, ALI JU JE VARAO I VAN RIJALITIJA: Kija konačno otkrila DETALJE poruka koje je Sloba slao devojkama dok JE BIO U BRAKU!
Foto: Printscreen/Youtube

NEVERAN

SA LJUBAVNICOM SPAVAO PRED NJENIM OČIMA, ALI JU JE VARAO I VAN RIJALITIJA: Kija konačno otkrila DETALJE poruka koje je Sloba slao devojkama dok JE BIO U BRAKU!

Stars -

Opšte je poznata činjenica da je Sloba Radanović razmenjivao poruke sa nepoznatim devojkama dok je bio u braku sa Kijom Kockar, da bi je potom prevario u rijalitiju "Zadruga" sa Lunom Đogani.

Kako je rešila da definitivno stavi tačku na ovu zajednicu i potpisala papire za razvod braka, Kija je rešila da istera mnoge stvari na čistac, pa je tako konačno otkrila i detalje poruka koje je pronašla u mobilnom telefonu svog supruga pre nekoliko godina.

CELA SRBIJA TEK SAD ĆE DA BRUJI O KIJI KOCKAR: Bez dlake na jeziku o Slobi, braku, prevarama, seksu uživo, a ono što misli o Luni je BRUTALNO! ŠOK INTERVJU!

"Imali smo krizu u vezi kada sam Slobodanu u telefonu pronašla poruke u kojima se dopisivao sa drugom devojkom. Prebrodili smo taj incident, jer me je na kolenima molio da mu oprostim. Mislila sam da se takva stvar neće ponoviti i krivila sam sebe jer nismo imali seksualni život", otkrila je Kockareva.

Sa gorčinom u glasu dodala je kakav je bio sadržaj poruka koje je tada pročitala: "Pisalo je šta žele da rade jedno drugom, u seksualnom smislu, a iz pouzdanih izvora znam da su se i videli. Ali nije bilo seksa".

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Vip/Foto Printcereen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVO LUNA, SAD I KIJA, SLOBI SE NE PIŠE DOBRO: Stujardesa u zagrljaju nepoznatog muškarca! EVO šta su radili sami u liftu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track