BIVŠI LJUBAVNICI PONOVO POD ISTIM KROVOM: Imali su žestok seks pred kamerama, a sad će ON da radi ovo u nastavku Zadruge...ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

JOŠ PREGOVARAJU

BIVŠI LJUBAVNICI PONOVO POD ISTIM KROVOM: Imali su žestok seks pred kamerama, a sad će ON da radi ovo u nastavku Zadruge...ŠOK!

Stars -

Pripreme za "Zadrugu 2" su uveliko u toku, a popularni ljubavnici dobili su ponudu da i u ovoj sezoni budu deo rijalitija.

Naime, kako saznajmo, Nadežda Biljić je pre nekoliko dana posetila radi pregovora za ulazak u “Zadrugu 2”. Podsećamo, ona je u prvom izdanju ovog rijalitija pred sam kraj samovoljno napustila takmičenje tako što je bosa preskočila ogradu.

"Nadežda je pre nekoliko dana bila na “Pinku“ da pregovara za ulazak u “Zadrugu 2“ i pristala je da uđe", otkriva izvor.

foto: Printscreen

Sa druge strane, Miki Đuričić, najpoznatiji nekadašnji pčelar iz Kupinova, u pregovorima je za malo drugačiju ulogu. Miki bi trebalo da vodi kafanu u “Zadruzi 2”.

On će u toj kafani biti glavni, takmičari će tu moći da uzimaju hranu i piće, a Miki će imati pravo da izlazi napolje kako bi u spoljnom svetu mogao detaljno da ispita kako se ko ponaša u rijalitiju i šta se dešava, te će se potom vraćati u “Zadrugu 2“ gde će praviti zvrčke.

MIKI POBESNEO OD ZAVISTI I OTKRIO NAJVEĆU TAJNU RIJALITIJA: Kija i Filip su SLOMILI WC šolju tokom ŽESTOKOG SEKSA!

Miki je i dalje u dogovorima sa ružičastom televizijom, te se još ne zna da li je konačno rekao “da“ s obzirom na to da je i on tokom prvog izdanja “Zadruge“ samoinicijativno napustio rijaliti zbog čega je diskvalifikovan.

- Moj motiv za ulazak jeste bio novac, ali kako se bližio kraj shvatio sam da ne postoji nijedna suma novca na svetu koja mene može da natera na nešto što ne želim - pričao je tada Miki Đuričić koji je posebno istakao da je produkcija bila i te kako korektna prema njemu.

"Produkcija je prema meni bila i više nego korektna, nagovarali su me i da ostanem. Njima je isto žao što sam izašao".

Moguće je da će Miki dobiti drugu šansu da postane ozbiljan rijaliti igrač.

Podsećamo, Miki Đuričić i Nadežda Biljić posebno su bili zanimljivi gledaocima zbog seksa koji su isprva imali u štali, a onda su ga često praktikovali ne obazirući se previše na kamere. Miki je Nadeždu Biljić u rijalitiju čak i verio, po izlasku njih dvoje nisu nastavili vezu.

"Ne znam ima li priča sa Nadeždom nastavak. U rijalitiju smo prijali jedno drugom i nisam hteo da se od nje napravi neka k...va i predstavio sam je kao devojku", rekao je Miki i objasnio: "Neprijatno mi je zbog seksa, neprijatno mi je zbog Nadežde jer je to za nju kao žensko gore, ali šta ćemo kako je tako je. Desilo se i to".

foto: printScreen Jutjub

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO ĆE JOJ SVI ZAPAMTITI! ĆERKA SUZANE MANČIĆ BOLESNA PEVALA MAJCI NA VENČANJU: Sve je moralo da ide po planu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja