NADEŽDA JE POBEGLA IZ RIJALITIJA PREKO OGRADE I NAPRAVILA HAOS: Pevačica otkrila da li je to zaista bilo zbog LUNE, a evo šta misli o Mikiju!
Foto: Printscreen/Youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NADEŽDA JE POBEGLA IZ RIJALITIJA PREKO OGRADE I NAPRAVILA HAOS: Pevačica otkrila da li je to zaista bilo zbog LUNE, a evo šta misli o Mikiju!

Stars -

Nadežda Biljić gostovala je u jednoj emisiji sa Mikijem Đuričićem, pa je otkrila zašto je zaista napustila rijaliti.

Pevačica je pre nekoliko meseci preskočila ogradu i pobegla iz "Zadruge", a mnogi su komentarisali kako je to učinila zbog Lune Đogani.

"Nije Luna ta zbog koje sam na onaj način napustila rijaliti. Slušala sam laži, napadali su me konstantno i pokušavali da me spuste. Ja sam možda blesava, ali budala, glupa i tupava nisam bila", rekla je Nadežda i dodala:

foto: Printscreen/Youtube

"Ja sam pre toga dva puta izašla, pa su me vratili, a onda sam rekla da treći put izlazim sigurno. Tamo je bila klasika, ovo dvoje (Luna i Sloba) jesu zajedno, pa nisu, trojke mi je više bilo do glave. Nisam prvenstveno mogla da podnesem Miljanino ponašanje, već sam je gađala šoljom i flašom, znala sam da ce doći do fizičkog obračuna sa trudnicom ako ne izađem. Nisam mogla da slušam nikoga. Ulazila sam sa Lunom u konflikte, zato što ne znam što je mene napadala. To je bilo ludo veče, trebao mi je okidač, nije bitna Luna. Bilo ko da je bio tu i rekao nešto što mi se ne sviđa - ja bih ga napala."

foto: Printscreen/Youtube

Ona je prokomentarisala i to u kakvom je sada odnosu sa Mikijem Đuričićem.

"Morala sam da ustanem i da kažem ja mislim da me Miki čeka, ustala sam i rekla da me čeka, a u mojoj glavi šta je bilo samo ja znam. Zašto da pričam loše o čoveku u kog sam bila zajubljena?", izjavila je pevačica.

Kurir.rs, Foto: PrintscreenYoutube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track