NOVI ESTRADNI RAT NA TVITERU: Karleuša optužila Amidžića za govor mržnje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

žESTOKO

NOVI ESTRADNI RAT NA TVITERU: Karleuša optužila Amidžića za govor mržnje! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša žestoko je napala i osudila Ognjena Amidžića za "međunacionalnu netrpeljivost" zbog objava na društvenim mrežama o navijanju za Hrvatsku na Mundijalu!

foto: Marina Lopičić

Ljutnju u popularnoj pevačici izazvali su stavovi voditelja na Tviteru. Naime, Ognjen je podržao jednu Instagram stranicu koja iznosi šaljive stavove koji se tiču hrvatske reprezentacije na Mundijalu, tipa - "Nemamo ništa protiv Hrvata, da se razumemo. Sve dok to rade u svoja četiri zida", "Apel da se svim državljanima Srbije koji navijaju za Hrvatsku oduzme pasoš", "Moralna obaveza svakog Srbina je da od srca navija protiv Hrvata u nastavku Svetskog prvenstva"...

foto: Damir Dervišagić

- Profil "Negujmo srbski jezik" ima pametnije i realnije stavove od 99 odsto intelektualaca ovde. Naročito po pitanju Hrvatske - napisao je Amidžić.

foto: Printscreen Tviter

Jelenu je ova izjava toliko iznervirala da je javno Ognjenu poručila:

foto: printscreen

- Javne ličnosti koje koriste medije kako bi širile međunacionalnu netrpeljivost podjednako su krive kao osobe koje bace Molotovljev koktel na ambasadu ili verski objekat. I u Srbiji i u Hrvatskoj i u BiH ovakvi likovi po zakonu moraju da odgovaraju za govor mržnje - napisala je Jelena i ispod statusa podelila voditeljevu izjavu.

Brojni Karleušini fanovi složili su se sa njom, ali bilo je i onih koji su branili Ognjena.

foto: Printscreen

- Jelena, Ognjenov otac je ubijen u Bosni za vreme rata, bio je na novinarskom zadatku. Nikada nije saznao ko mu je ubio oca. Nemoj dirati u tuđe rane - napisala je jedna tviterašica, a Karleuša joj je odgovorila:

foto: pRINTSKRIN

- Mnogo je očeva ubijeno. Niko nema pravo da radi ovo što on radi. Govor mržnje nas je i doveo do nevinih žrtava sa svih strana. Vreme je da prestane sa tim. Dosta je bilo zla.

foto: Printscreen

Amidžić nije komentarisao Jelenine izjave, ali je rekao da su mu te reči "stavljene u usta".

- A ko ne kapira hardkor parodiju, nema potrebe da uopšte išta piše. Evo, upravo čitam kako sam izjavio nešto što nikad nisam rekao. Svaka čast svima

- napisao je Ognjen.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track