TANJA SAVIĆ JE GODINAMA ŽIVELA U AUSTRALIJI: A onda se vratila u Srbiju i otkrila šta joj najviše nedostaje! Ne smem da padnem u depresiju!
Foto: Damir Dervišagić

ispričala

TANJA SAVIĆ JE GODINAMA ŽIVELA U AUSTRALIJI: A onda se vratila u Srbiju i otkrila šta joj najviše nedostaje! Ne smem da padnem u depresiju!

Stars -

Pevačica Tanja Savić uživa u roditeljstvu, a sa suprugom Dušanom ima sinove Maksima i Đorđa.

"Kao i sve majke sa decom, radim trista stvari odjednom i moram da se skoncentrišeš evo na primer ja sam sada došla mesec i po dana sam ovde deca su u Australiji sa ocem".

foto: Printscreen Pink Tv

Ona je otkrila da je bila na prekretnici da li da izabeme porodicu ili karijeru.

"Često sam pitala sebe: "Tri godine guraš kolica kada ćeš se opameitti. Jel ti imaš karijeru svoju, morala sam da prelomim, zbog školovanja dece sam se vratila u Australiju ali dolazim ovde na svaka četiri meseca i neću prekinuti karijeru".

"Deca mi jako nedostaju, ali prosto ne možeš da budeš s njima , ne smeš da upadneš u depresiju, ja to tako razmišljam, ranije je to bilo kajanje plačem kada ih ne vidim ostavim ih sa dadiljama a onda grdim sebe što sam ih ostavila. i onda sam shvatila da moraš ako gradiš karijeru da im malo ostaviš, ali onda odeš na odmor sa njima i to nadoknadiš", rekla je Tanja u emisiji "Premijera".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track