TEODORA PROGOVORILA O BIVŠEM, PA SE ZAHVALILA OVOJ ŽENI NA SVEMU! Mi smo završili, a njegovo ime NE ŽELIM DA SE SPOMINJE!
Foto: Printscreen

ŠOKIRANA

TEODORA PROGOVORILA O BIVŠEM, PA SE ZAHVALILA OVOJ ŽENI NA SVEMU! Mi smo završili, a njegovo ime NE ŽELIM DA SE SPOMINJE!

Stars -

Teodora Džehverović istakla je da je sa bišim klavijaturistom završila odavno, te da svakako postoji mogućnost da se poslovno sretnu. Majci ne zamera ništa što je izjavila na tu temu, ali pojedinim fanovima je i te kako imala da uputi nekoliko reči.

"Ja naravno kao njena ćerka nemam šta da joj zamerim. Shvatila sam šta je ona htela da kaže, možda će se još nekad desiti da Sloba i ja nastupamo zajedno, tu nema šta da se krije. Moj bivši dečko i ja smo završili odavno, on je moj kolega i mi smo radili zajedno. Ja nisam zamerila njoj već fanovima, jer su oni zaboravili da je ona moja majka", izjavila je Teodora.

Takođe, naglasila je da majka uopšte ne "pati" za njenim bivšim Kristijanom Ipšom, iako su mnogi tako mislili.

"To apsolutno nije tačno, znam da je nekima delovalo da ona kao majka 'pati' za mojim dečkom. Ja bih volela da se njegovo ime ne spominje. Što se tiče Anđela, mi se volimo, zajedno smo, da nije lepo ja ne bih bila sa njim. Ja sada živim sama a oni uživaju u tome kad vide da sam ja srećna i zaljubljena. Anđelo je pokazao da je divan dečko, kulturan i vaspitan, uvek je bio tu za mene. Nema razloga da nešto ne bude okej".

Teodora je progovorila i o porodici dečka Anđela, te o njihovom upoznavanju koje nikako da se dogodi.

"Stalno me pitaju da li sam se upoznala sa Anđelovom porodicom. Hvala mami što nije htela ništa da komentariše. Oni zaista ne bi želeli da se provlače po medijima. Upoznaćemo se, ne postoji nikakav problem. Ali prosto Anđelo i ja želimo da uživamo zajedno", rekla je u vikend specijalu "Premijere" Teodora Džehverović.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja