Najnovije vesti

TUGA NE JENJAVA

7 GODINA OD LUISOVE TRAGIČNE SMRTI: Žena, deca i bliski prijatelji odali mu počast na grobu: Njegov odlazak boli kao prvog dana! (KURIR TV)

Stars

Na današnji dan pre sedam  godina u saobraćajnoj nesreći poginuo je Ljubiša Stojanović Luis, pevač koji je publiku osvojio specifičnim muzičkim stilom i imidžom.

foto: Dado Đilas

Na pomen Luisu na groblju Zbeg u Borči došla je njegova supruga Silvana sa decom Andrejem, Sergijom i Elom i još nekoliko bliskih prijatelja i rodbine 

Stigla je i Luisova ćerka iz drugog braka Maja Luis.

 

"Deca su bila veoma mala i ne poznaju njega kao umetnika ni kao muzičara. Ne znaju ga ni kao oca a bio je divan otac. Oni se tek sad upoznaju sada. A toliko toga ima. Još su mi mali, ali u suštini tek će da ga upoznaznaju.  Deca pokazuju talenat, svi su u muzičkoj školi. On je već ponosan, imao je želju da napravi koncert i da sva njegova deca dođu na koncert i sede u prvom redu. U ovakvoj situaciji, da na koncertu sviraju njegova deca, a on da ih sluša", rekla je Silvana. 

 

"Trudim se da deci budem i otac i majka. Malo češće se druže sa bratom Markom, pa se nadam da će imati uzora u muškoj figuri", rekla Silvana. 

foto: Dado Đilas

 

foto: Dado Đilas

Kurir.rs/I.E/Foto Pritnscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...