KIJA RADI ŠTA HOĆE, TAKO I TREBA! A OVOGA UBI KOMPLEKS! ZATO JE SAD I GANJA PO BUDVI: Mića otkriva zašto je Sloba ZAISTA OTIŠAO NA NASTUP MINISTARKI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Pink

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KIJA RADI ŠTA HOĆE, TAKO I TREBA! A OVOGA UBI KOMPLEKS! ZATO JE SAD I GANJA PO BUDVI: Mića otkriva zašto je Sloba ZAISTA OTIŠAO NA NASTUP MINISTARKI! (VIDEO)

Stars -

Lepi Mića objasnio je još jednom zašto je čvrsto stajao na strani pobednice "Zadruge", te na strani braka i morala, pa i zašto to i danas čini. On ističe da mu je Kija prijatelj i da, što se njega tiče, može da radi šta hoće, posebno zbog svega što ju je zadesilo u Beloj kući.

"Kija ima pravo da bude šta hoće! Ona je moj prijatelj i to će biti, taman da sad ovde bude čistačica. Ona je moj prijatelj, pa prijatelj. Ona je bila u pravu! On je nju unakazio!" pričao je Mića u emisiji "Zadruga, narod pita", još uvek vidno uznemiren zbog čitave situacije.

Po njegovom mišljenju, pošto je ušao u vezu sa Lunom Đogani kao oženjen čovek naočigled supruge, Mića smatra da je to "najveći beozobrazluk, najveći idiotizam i najveća ljigavost na svetu".

foto: Printscreen

"I sad vam smeta Kija što peva? I treba da peva! I treba da radi šta god hoće! Ona je slobodna i ima da radi šta god hoće žena. Ne, treba da sluša Slobodana? Koji joj je u oči govorio: 'Volim te kao ženu, a u tebe sam, Luno, zaljubljen'? Ja sam tada govorio: 'Sedi, lažeš, medvede! Sedi, lažeš'. Pa sam bio napadan što se mešam, a bio sam u pravu. On ganja Kiju Kockar po Budvi, a ne ja! ...Otišao je zato što je voli i što ima kompleks. Ubi ga kompleks, ako bude od njega popularnija", zaključio je on, te otkrio zašto je, po njegovom mišljenju, Sloba posetio budvanski lokal u kojem su Ministarke nastupale.

foto: Printscreen/Youtube

Malo posle tog nastupa, Slobodan je bio upitan zašto je tu, te da li je možda pomirenje na pomolu. On je tom prilikom rekao da ga je zanimalo kako Ministarke zvuče uživo, poklonio je devojkama ruže i konstatovao kako "fino rade i fino zvuče".

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track