ŠTA KAŽU ZVEZDE O ZVEZDAMA: Dara će lutati sve dok se ne ISPOVEDI!
Foto: Dragana Udovičić

HIT

ŠTA KAŽU ZVEZDE O ZVEZDAMA: Dara će lutati sve dok se ne ISPOVEDI!

Stars -

Astrolog otkriva detalje iz natalne karte Dare Bubamare.

"Vreme je da se uozbilji i smiri, da se vrati na put spasenja i pravoslavlja

Iza folk pevačice Dare Bubamare je loš astrološki period, u kojem je trpela razna iskušenja i razočaranja zbog negativnog aspekta koji je od 2015. godine Saturn pravio prema njenom znaku Blizancima. Posle tri mučne godine, vreme je za promene u životu šarmantne Novosađanke. Njeno Sunce smešteno je u vazdušnoj kući Blizanaca u desetom polju, polju karijere.

Zagrljaj Merkura i Venere u Biku odslikava veliku popularnost u svetu muzike. Izuzetno je nemirnog duha, ona je žena koja uvek mora da bude u pokretu jer dokonost ne podnosi. Na rođenju je dobila veliku harizmu, ali i radoznao duh koji u svakom trenutku ima informacije iz prve ruke šta se i gde dešava", kaže Velimir Remić i dodaje da je Dara dete u duši i da voli da se igra, druži i putuje.

foto: Damir Dervišagić

"S druge strane, to njeno unutrašnje dete pati. Nije dobilo dovoljno ljubavi i pažnje koliko joj je potrebno u životu. Ona luta u želji da se emotivno skrasi, međutim, zvezde poručuju da iz propalih veza i braka izvuče pouke i da u životu sprovede korenite promene, kako u ponašanju tako i u načinu izbora partnera. Ona ne sme da razmišlja nagonski, već razumom.

Ova godina joj je odlična za ljubav, posebno od druge polovine novembra pa nadalje, ali i da kupi novi automobil ili da menja nešto na postojećem. Vidim joj mnogo kratkih putovanja i uspešnih koncerata. Od jeseni 2018. kao i tokom cele 2019. Dara će imati prilike da se pomiri s pojedinim osobama s kojima trenutno nije u dobrim odnosima", kaže astrolog i pisac i savetuje pevačicu:

"Ona treba da ima svoj stav, a ne da sluša sugestije drugih, neiskrenih duša. Mora da nauči lekciju opraštanja kako se posle ne bi suočila sa još većim iskušenjima. Naredna godina biće joj odlična za pitanja u vezi s nekretninama ili promenom mesta boravka. Savetujem joj oprez u saobraćaju i da izbegava brzu vožnju. Tranzitni Uran iz Bika šalje upozorenje prema njenoj trećoj kući saobraćaja, te je preko potrebno da poštuje pravila na putevima tokom cele 2019, s naglaskom na period od maja do kraja godine". Remić takođe smatra da Dara treba da uvede novine u svoj rad.

"Preporučujem joj da promeni muzičke saradnike i da ozbiljno poradi na novom CD, koji bi trebalo da izda 2019, kad bi mogla da ponovi uspeh koji je postigla sa albumom "Zidovi" 2007. Vreme je da se uozbilji i smiri, da se vrati na put spasenja i pravoslavlja te da se detaljno ispovedi, a potom i pričesti. Bez toga je nemoguće da zadobije unutrašnji mir kojem teži", zaključuje on.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir, Marija Dejanović/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track