ODRŽAO PREDAVANJE! DETALJNO OBJASNIO ZAŠTO SLOBINI RODITELJI NE VOLE KIJU: Tako je samo zato što je OVO URADILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIKO NI DA PISNE

ODRŽAO PREDAVANJE! DETALJNO OBJASNIO ZAŠTO SLOBINI RODITELJI NE VOLE KIJU: Tako je samo zato što je OVO URADILA! (VIDEO)

Stars -

Kako Lepi Mića navodi, za čitav ljubavni trougao koji se formirao u Beloj kući, zaslužni su Slobini roditelji i Lunina majka Anabela Atijas. Kako kaže, oni su sve "zakuvali" zato što su se, pre svega, mnogo umešali u odnose svoje dece pa otpočeli neki svoj rat. S druge strane, ističe da je mržnja prema Kiji velika "koliko i ova zgrada" te da je blogerkina i pevačeva ljubav spram toga gotovo nepostojeća.

Zatim, on je objasnio kako je Slobinim roditeljima sve bilo potaman dok su živeli kao porodica, a kada ga je Kija "iz provincije dovela u Beograd", oni to nikada nisu prežalili.

"On se udao i zato oni nju ne vole. Kija je jača žena, nosi ga kako hoćeš", vikao je on tokom emisije "Zadruga, narod pita".

foto: Printscreen

Koliko mu se ne dopada roditeljsko mešanje u život i brak dece, istakao je govoreći o sopstvenim počecima.

"Ja kad sam se ženio, mi smo imali veliku kuću. Moj brat je dobio stan od fabrike u kojoj je radio, moja sestra je dobila stan... ja sam kao najmlađe dete ostao sa roditeljima. Otac mi je umro kad sam bio mlad, ostao sam s majkom", počeo je on, ističući kako je njegova žena "kraljica" rekla da ako želi da oni stupe u brak, neće živeti ni sa njenima ni sa njegovima.

Tada je ispričao kako se sa starijim bratom dogovorio da zajedničkim snagama brinu o majci "kao o bogu", a da je na samom startu bio stoprocentno skoncentrisan na brak i formiranje sopstvene porodice.

Indira Reljić, Sarina majka, nadovezala se i složila da nije trebalo roditelji da se "petljaju", već da se drže po strani.

Takođe, Lepi Mića smatra da je mala verovatnoća da se ponovo desi da se u "Zadruzi" kockice sklope kao što su se sklopile sada. Kako navodi, obična švaleracija porasla je u trajnu priču, koju će teško šta "svrgnuti sa trona".

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track