PISMO NINE BADRIĆ OLIVERU DRAGOJEVIĆU RASPLAKALO JE REGION: Nikada u životu nisam videla smrt koja je bila život, odlaziš u stilu! Ovo more samo za tebe je bilo i ostalo (FOTO)
Foto: printscreen Fejsbuk

gađa pravo u srce

PISMO NINE BADRIĆ OLIVERU DRAGOJEVIĆU RASPLAKALO JE REGION: Nikada u životu nisam videla smrt koja je bila život, odlaziš u stilu! Ovo more samo za tebe je bilo i ostalo (FOTO)

Stars -

Smrt legendarnog pevača Olivera Dragojevića, koji je preminuo 29. jula potresla je ceo region. A pevačica Nina Badrić teško je podnela njegov gubitak, pa je napisala emotivno pismo koje će vas rasplakati.

Njih dvoje su bili jako dobri prijatelji, a pevačica ga je smatrala članom svoje porodice. Ona se od Olivera oprostila na komemoraciji u Splitu, a objavila je i nekoliko fotografija na Instagramu kao uspomene na nastupe i druženja sa legendarnim pevačem.

foto: Printscreen YT

Ali, ovo pismo koje je objavila na Fejsbuku i na Instagramu rasplakalo je sve i masovno se šeruje.

"Nikada u svome životu do sada nisam videla smrt koja je bila život.

Koliko inspiracije i u ovome i u onome životu...I kad odlaziš, odlaziš u stilu.Svima nama putokaz za sve. Kako biti pošten, dosledan, dostojanstven. Kako trajati, kako ljubiti, kako sačuvati svetinju porodicu, svetinju muzike...kako ostati svoj i imati petlje za svoje note do kraja. Nismo falili mi koji sledimo tvoj put. Nismo.....Svima prvi sebi zadnji. Kakvo poštenje i dostojanstvo..To se ne može kupit'...da se čitav grad i Svet okrene i pozdravi te sa najvećim aplauzom ikad u istoriji Sveta. To ne može izrežirati niti najveći redatelj. Ljubav ljudi prema tebi . I da se sva svetinja okrene za tobom i hoda, diše i ide gde god da ideš ti. I sa mora i sa kopna. I da...sve ovo more stvarno je samo za tebe bilo i ostalo...Nikada u svome život do sada nisam videla smrt koja je bila život. Nikada do tebe. Oliver

1995. on najveći a ja tek na početku. Tada se okladio da ću biti ono što sam danas, kada niti sama nisam znala ko ću postati.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Fesjbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja