PROCURILA TAJNA ČUVANA 11 MESECI: Andrija se viđa sa Slobom, a Kiji Kockar duguje pare! Evo koliko novca još treba da joj vrati!
Foto: Printscreen/Instagram/andrija_kija

NE JAVLJA JOJ SE

PROCURILA TAJNA ČUVANA 11 MESECI: Andrija se viđa sa Slobom, a Kiji Kockar duguje pare! Evo koliko novca još treba da joj vrati!

Stars -

Veza Kristine Kije Kockar i Budvanina Andrije Lazovića privukla je veliku pažnju tokom rijalitija, pa je njihov razlaz nedugo posle završetka rijalitija bio veliko iznenađenje za javnost.

Kija je nedavno boravila u Crnoj Gori, tačnije u Budvi, ali ne u Andrijinom društvu, već u društvu Vuka Moba. I dok su mnogi očekivali da će se Lazović i Kija videti bar na kafi, do toga nije došlo, a da šok bude još veći - Andrija se video sa Slobom, njenim još uvek zakonitim suprugom.

foto: Damir Dervišagić

Pozadina priče je malo dublja, s obzirom na to da navodno Andrija duguje Kristini 500 evra.

"Ona mu je dala 1.300 evra. On je, dok je ona bila u Zadruzi, Nadici poslao 500 evra, pa 300 evra. Ostao je dužan 500 evra", priča sagovornik i ističe da je to bilo kada je Kija bila na svadbi Andrijine sestre u Budvi.

"Ona je platila nešto što je njemu trebalo i rekao je da će joj vratiti", dodaje sagovornik. Iako ga je Kijina majka Nadica Zeljković u ćerkino ime nekoliko puta zvala u vezi sa dugom, Andrija je, kako nam kaže izvor, svaki put govorio kako će novac dati Kiji kada izađe iz "Zadruge".

Kija je iz "Zadruge" izašla 20. juna, kao pobednica, a Lazović se, kako priča izvor, više ne javlja ni jednoj ni drugoj.

A post shared by Fan page profil (@andrija_kija) on

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track