NEVIĐENO

NAPRAVILE LOM! ANA NIKOLIĆ I CECA ZAPEVALE ZAJEDNO: Lud provod na 1. rođendanu ćerke Tare! I RASTA SE LATIO MIKROFONA (VIDEO)

Stars -

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u društvu brojnih poznatih lica, prijatelja i porodice proslavili su prvi rođendan ćerke Tare, koju su istog dana i krstili u crkvi "Sveta Petka" na Čukarici.

1 / 10 Foto: Ana Paunković

Među zvanicama bila je i pevačica Ceca, koja nije krila radost i veselje. Kada se usred slavlja začula njena pesma, zajedno sa Tarinom majkom zapevala je zagrljena, sa najlepšim osmehom.

"Tara... svetlosti mog života, moja ružo... Neka te sreća i radost prate na putu tvom, a ja ću biti tu da dignem te kad padneš... I ne dam ti da staneš... Da te volim onako kako samo majka može, bezuslovno... Hvala ti što si mom životu dala smisao i radost! Ti si moja nagrada i blagoslov!", poručila je putem Instagrama Ana Nikolić i raznežila sve koji je prate.

"Trenutno imam luksuz da uživam u njenoj ljubavi i zaista ne postoji novac za koji bih ovaj osećaj menjao. Zaista, da sam ranije znao koliko je taj osećaj divan, sav novac bih menjao za to, za osećaj očinstva. Taj luksuz da je imam sada, u ovom momentu života, nešto je neverovatno. I meni i Ani Tara je donela veliku radost i sreću", rekao nam je Rasta.

(Kurir.rs/Foto: Instagram printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track