Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE! KARLEUŠA POSTAJE ZAŠTITNO LICE VERSAĆEA! Pregovori u toku: Donatela nestrpljiva!
Foto: Damir Dervišagić

NAJPOZNATIJA MODNA KUĆA HOĆE SAMO NJU

KURIR SAZNAJE! KARLEUŠA POSTAJE ZAŠTITNO LICE VERSAĆEA! Pregovori u toku: Donatela nestrpljiva!

Stars

Jelena Karleuša već nekoliko meseci pregovara s modnom kućom "Versaće" o tome da bude njihovo zaštitno lice za celu Evropu, saznaje Kurir.

Pop pevačica je u februaru imala priliku da upozna vlasnicu svetski poznate imperije Donatelu Versaće, kada je bila njena specijalna gošća na Nedelji mode u Milanu. Jelena je tada dobila specijalni poziv da, kao njihova redovna mušterija, prisustvuje tom vrlo važnom događaju i da se konačno sretne s prvom damom čuvene modne linije.

Prema našim saznanjima, Donatela je bila oduševljena Jeleninim izgledom i harizmom i već tada joj je predložila saradnju.

"Nije bilo teško ne uočiti JK, sedela je u prvom redu i svima je zapala za oko. Donatela je tražila da s njom razgovara posle revije, upoznale su se i ona ju je pitala da li bi želela da bude zaštitno lice njene kompanije za tržište Evrope. Jeleni se dopala ideja, ali tada nisu pričale o detaljima. Prethodnih meseci više puta su komunicirale preko svojih saradnika o uslovima, a pred kraj leta trebalo bi ponovo da se sretnu na sastanku", kaže naš izvor blizak Karleuši, dodajući da ona nije uopšte tražila novčanu naknadu za set fotografija i sve ostalo što se podrazumeva u tom slučaju.

"Jeleni novac nije važan. Stvar je prestiža sarađivati s kompanijom kakva je "Versaće" i naravno da ona nije potegla pitanje koliko će para dobiti. To će biti poslednje stavka po važnosti kada se budu dogovorali o konačnoj saradnji", zaključio je naš sagovornik.

Jelena juče nije odgovarala na naše pozive i poruke.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir, Ivan Ercegovčević/ Foto: Damir Dervišagić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...