Najnovije vesti

KORAK DO SNA: Lapsus band pomaže mlade talente!
Foto: Promo

KORAK DO SNA: Lapsus band pomaže mlade talente!

Stars

Članovi “Lapsus banda”, odlučili su da pomognu jednoj talentovanoj mladoj dami da ostvari svoj san i napravi prve korake u profesionalnom bavljenju muzikom.

Najpopularniji bend u regionu raspisao je na društvenim mrežama konkurs, a pobednica istog će dobiti fantastičnu priliku da bude gost u njihovom novom hitu koji izlazi u septembru.

“Dragi naši, a pre svega drage naše mlade dame, posle svog ovog vremena provedenog u bavljenju muzikom, svesni smo da nijedan uspeh ne dolazi preko noći. Potrebni su talenat, rad, ali i sreća i prava prilika. Baš zato, odlučili smo da nekoj od vas pružimo mogućnost da napravi svoje prve korake na javnoj sceni.

Kao što smo mi svojevremeno počeli sa obradama pesama dragih kolega, i vama će pesma otvoriti vrata uspeha. Potrebno je da snimite obradu jedne naše pesme i postavite je na instagram uz tagovanje našeg profila i heštag #lapsuscover. Najboljoj od vas, po mišljenju našeg žirija pružiće se prilika da gostuje u pesmi i spotu za našu novu pesmu “Oči boje čokolade”.

Zbog određene teme pesme konkurs je otvoren samo za devojke, a trajaće do 20.8. u ponoć. Dakle, na vama je da imate talenat i ambiciju, sve ostalo je naša briga.

Pevajmo zajedno! Voli vas vaš Lapsus band", napisali su momci koji sve više dokazuju da su jedna od najvećih regionalnih muzičkih senzacija u poslednjoj deceniji.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...