Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE! SINANU RAŠID PRETIO PIŠTOLJEM ZBOG PARA: Legendarni pevač prošao kroz pakao! ZAKRVILI DO KOSTI
Foto: Dragana Udovičić

I DANAS PORODICI STVARA PROBLEME

KURIR SAZNAJE! SINANU RAŠID PRETIO PIŠTOLJEM ZBOG PARA: Legendarni pevač prošao kroz pakao! ZAKRVILI DO KOSTI

Stars

Pokojni Sinan Sakić proživljavao je pakao tokom svog života zbog sina iz prvog braka Rašida Sakića, koji i posle njegove smrti porodici svakodnevno stvara probleme.

foto: Zorana Jevtić

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, folkerov naslednik je, pre nego što je poslednji put završio u zatvoru zbog ubistva, maltretirao oca, pa je jednom prilikom čak i potegao pištolj na njega ne bi li mu oteo novac.

"Rašid je stalno tražio pare. Pevač je krvavo zarađivao i pametno ulagao u nekretnine i poslove, a svu pokretnu i nepokretnu imovinu prepisao je na suprugu Sabinu da njegova deca jednog dana ne bi sve to prodala i ostala bez krova nad glavom. Rašidu je to smetalo, iako je 2003. godine od Sinana dobio kompletno opremljen stan, hiljade evra... Ukupno mu je dao četiri automobila, i sad vozi Sinanov 'audi'. Sinan nam se žalio da mu je sin često zadavao glavobolje, a jednu stvar nikad nije mogao da mu oprosti - kad je posle jednog koncerta uperio u njega repetiran pištolj. Upao je u kuću i tražio pare. Porodica je, uplašena, ostala bez reči, a Sakiću samo što srce nije iskočilo. Izgurao ga je napolje i rekao mu da mu se više ne obraća i da je mrtav za njega", otkriva jedan pevač kome je zvezda bivše Juge ispričao za ovaj incident.

foto: Zorana Jevtić

Sestri slomio dva rebra

Prema našim daljim saznanjima, Rašid je svojevremeno tukao Sinanovu majku i sestru jer su odbile da mu daju 2.000 dinara, a onda je i polusestri Đulkici slomio dva rebra, i to odmah nakon njenog porođaja!

"Pored toga što ocu nije davao mira, proganjao je familiju i otimao im sve što je mogao. Baku i tetku je udarao, a fizički je nasrnuo i na sestru čim je izašla iz porodilišta", kaže naš izvor.

Podsetimo, Rašid posle smrti oca, koga u bolnici i kod kuće nije ni posećivao, konstantno uznemirava maćehu Sabinu i traži joj novac, te pokušava da joj otme porodičnu kuću u Loznici i atelje koji je dobila od supruga. Ona je čak po nalogu zbog pretnji bila na informativnom razgovoru u policiji u Beogradu.

Ovim povodom ponovo smo pokušali da stupimo u kontakt sa Sabinom, ali ostala je nedostupna do zaključenja ovog broja, dok do Rašida nismo uspeli da dođemo.

Rašid ukrao sve zlato iz kuće

Rašid Sakić je pre manje od dve decenije upao u porodičnu kuću svog oca Sinana Sakića u Loznici i ukrao sve zlato, u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra. Kad su pevač i njegova supruga Sabina došli do saznanja da je on krivac, od bruke i sramote slučaj nisu prijavili policiji.

"Sve ono što je Sinan godinama na pošten način gradio i stvarao Rašid je preko noći prokockao. Osećao je potrebu da ga otac izdržava i odbijao je da radi kao sav pošten svet. Želeo je da živi na visokoj nozi, s devizom da mu je tata poznato lice na Balkanu, pa se tako probijao kroz život", kaže naš izvor.

1 / 27 Foto: Zorana Jevtić

(Ekipa Kurira/ Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...