Najnovije vesti

ANĐELOV OTAC OTKRIO SVE O SASTANKU SA TEODORINOM MAJKOM: Slaviša priznao šta misli o Goci, pa ovo poručio SINU! Neće mu biti lako!
Foto: Damir Dervišagić

DRAMA MEĐU PORODICAMA

ANĐELOV OTAC OTKRIO SVE O SASTANKU SA TEODORINOM MAJKOM: Slaviša priznao šta misli o Goci, pa ovo poručio SINU! Neće mu biti lako!

Stars

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković važili su za jedan od najskladnijih parova ovog zabavnog programa.

Iako su deset meseci uspevali da odole svim problemima, njihova veza je doživela krah nekoliko nedelja po završetku "Zadruge" usled, kako oni kažu, medijskog pritiska.

No, nekoliko dana po okončanju veze Anđelo je priznao da je prelomni trenutak za raskid njega i Teodore bio tajni sastanak njene mame Gordane Džehverović i njegovog oca Slaviše Milaša. Budući da se manekenov otac nikada do sada nije oglašavao putem medija, ova konstatacija ga je jako pogodila i rešio je da progovori kako bi obelodanio sve detalje tog sastanka.

foto: Damir Dervišagić

"Mnogo me je povredila Anđelova izjava i tuđi komentari da smo Gordana i ja glavni krivci za njegov raskid sa Teodorom, a pogotovo izjave da smo Goca i ja u vezi i da se viđamo tajno! Gordana i ja smo se videli samo jedanput na moje insistiranje u nadi da će mi pomoći da lakše stupim u kontakt sa sinom, jer sam video koliko ga ona voli i podržava njegovu vezu sa ćerkom Teodorom, što je bio slučaj i sa mnom. Začudilo me je, pošto je Anđelo dobar i elokventan dečko, da izjavi kako smo Gordana i ja krivi za njegov i Teodorin raskid, a mi smo samo dvoje normalnih ljudi koji su maksmalno podržavali tu vezu, što je i logično, pa to su naša deca", rekao je Anđelov otac.

Slaviša, veoma uvređen saznanjem da ga njegov sin smatra krivcem raskida veze sa Teodorom, daje svoje mišljenje koje je iskusio na svojoj koži. Naime, on nam je otkrio da je razlog njegovog razvoda od Ljiljane bio problem prezimena, a to je i sada okidač što Anđelova majka i ujak ne prihvataju pevačicu.

foto: Printscreen/Instagram

"Ja mislim da je moje prezime više smetalo njegovom ujaku Peđi i mami Ljiljani, kao što im sada smeta prezime Džehverović, i to je jedini razlog zašto ne prihvataju Teodoru, koja je jedna divna, kulturna, pametna i stabilna devojka i žao mi je što će moj sin vremenom uvideti šta je izgubio. Samo je trebalo da prati svoje srce i ne postoji ništa lepše na svetu od spoznaje da pored sebe imaš osobu koja te bezgranično voli, ceni i poštuje, i kada dva srca kucaju kao jedno. Ljubav se ne kupuje prezimenima i parama", kaže Anđelov otac i dodaje:

"Teodorina majka Gordana se videla sa mnom jer Anđelo i ja nemamo komunikaciju i to je navodni razlog njegovog i Teodorinog raskida. Ni Anđelov ujak ni majka ne razgovaraju sa Teodorom, pa je po tome trebalo odavno da raskinu. Bilo ko da daje takve besmislene i sulude izjave da se Gordana i ja tajno viđamo i da smo u vezi neka bude svestan da time može da povredi nekoga i da napravi ljudima probleme u porodici. Što se tiče Gordane Džehverović, ona je jedna divna žena, majka, domaćica, a sve reči hvale imam i za njenog supruga i sina Savu, za koje znam da su mog Anđela iskreno voleli i podržavali", rekao je Slaviša u intervjuu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...