UŽIVA U VEZI SA MISICOM KOJA IZA SEBE IMA PROPALI BRAK: Saša Kovačević otvorio dušu i otkrio šta mu je NAJVEĆA ŽELJA!
Foto: Printscreen Instagram

iskren

UŽIVA U VEZI SA MISICOM KOJA IZA SEBE IMA PROPALI BRAK: Saša Kovačević otvorio dušu i otkrio šta mu je NAJVEĆA ŽELJA!

Stars -

Popularni pevač Saša Kovačević uživa u vezi sa Zoranom Tasovac i ne krije svoju sreću.

On je nedavno uplovio u ugostiteljske vode kada je zajedno sa porodicom rešio da otvori restoran, a kako kaže, najveću podršku mu daje upravo devojka.

"Zorana mi daje podršku u svakom segmentu. Ona je jako pedantna i voli da se posveti svemu što radi, tako da imam potpunu podršku od nje, kao i od svoje porodice", kaže pevač, i dodaje zbog čega je zavoleo svoju devojku sa kojom je nešto duže od godinu dana u vezi.

foto: Damir Dervišagić

"Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je tu faktora koje volim kod nje. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnogo lepih stvari ", sa osmehom priča pevač.

Inače, Saša i Zorana su se upoznali na društvenim mrežama, a zatim uplovili u vezu.

"Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije", rekao je Kovačević u jednoj emisiji.

Saša važi za jednog od najzgodnijih pevača na našoj estradi, zbog čega ga često opsedaju obožavateljke. Ističe da je za njegov izgled, sem genetike, zadužena i stroga disciplina u vežbanju.

"Disciplina i samo disciplina za sve što radim. Dešava mi se da nekad preskočim trening, ima perioda, ali uvek se trudim da istreniram ma koliko bio umoran i neispavan, da odvežbam pola sata do sat, koliko god imao vremena. Ali kontinuitet mora postojati i upornost. To je ključ svakog uspeha u životu, naravno ima tu i faktor sreće, ali mislim da je ključ svega u životu istrajnost".

Jel se ova racuna kao selfi...!? ??

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Saša isto tako studiozno priprema svoj solistički koncert, pa zbog toga publika već duže vreme čeka na njega.

"Brat i ja se uvek 101 posto posvetimo svemu, tako da bih u slučaju spremanja svog koncerta u Areni voleo da imam bar šest meseci da se studiozno pripremim. Kad god budem osetio da postoji pravi trenutak da izdvojim to vreme i posvetim se pripremama, desiće se taj koncert", iskren je Kovačević.

Saša nikada nije krio koliko je vezan za Iskru, ćerku njegove devojke Zorane.

Mala Iskra se pojavila i u Sašinom spotu za pesmu "Bez tebe me nema".

"Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vreme ostvariti u ulozi oca".

On sa ćerkom svoje devojke ima fenomenalan odnos i ističe da Iskra na njega ne gleda kao na zvezdu.

"Njoj su zvezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput "ja sam zvezda", na šta smo se mi svi smejali. Ekstremno je zabavna i prija mi", kaže pevač.

Who loves the sun...!? ☀️?

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track