Najnovije vesti

PUN POGODAK U NOVOJ SEZONI RIJALITIJA: Dve LJUBAVNICE poznatih pevača ulaze u Zadrugu 2? Napraviće neviđeni šou!
Foto: Damir Dervišagić

NOVA INFORMACIJA

PUN POGODAK U NOVOJ SEZONI RIJALITIJA: Dve LJUBAVNICE poznatih pevača ulaze u Zadrugu 2? Napraviće neviđeni šou!

Stars

Sudeći po trenutnoj situaciji, postoji velika mogućnost da se u septembru u “Zadruzi 2” nađu Ljiljana Jevremović, ljubavnica Dragana Kojića Kebe, i Mirjana Antonović, ljubavnica Miroslava Ilića.

 

Njih dve su dobile poziv za učešće u rijalitiju, ali još nisu donele konačnu odluku.

 

"Produkcija smatra da bi njih dve bile pun pogodak za šou. Narod je do sada samo polovično mogao da čuje o njihovim aferama sa poznatim pevačima, te bi u rijalitiju otkrile sve ono što se godinama krije. Bilo bi zanimljivo slušati njih dve kako pričaju o svojim vezama sa Kebom i Miroslavom i svim detaljima koji su se dešavali pre nekoliko godina"; kaže izvor upućen u celu priču i dodaje:

 

foto: Jožeš Gergelj

"Njih dve su dobile dobru ponudu od produkcije, ali se još uvek ništa ne zna. Odgovor još nisu dale, ali daju sve od sebe da ih ubede da uđu u rijaliti.

 

Ljiljana Jevremović je u žižu javnosti dospela kada se našla sa Kebom na sudu kako bi dokazala da je ćerka Ina njegova. Keba je godinama pričao kako je to nemoguće, ali je DNK analizom utvrđeno da je on otac i sud je odredio visinu alimentacije koju pevač mora da plaća mesečno. Poslednji u nizu skandala u vezi sa njih dvoje se desio nedavno, kada je Keba ispričao da je Inin otac zapravo pokojni Rođa Raičević.

 

foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Sa druge strane, Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Oni su podneli tužbu, ali se još uvek nisu našli na sudu. Kao jedan od svedoka na sudu bi trebalo da se pojavi i pevačica Lepa Brena, koja se u to vreme družila sa Miroslavom i Mirjanom i koja je upućena u njihovu vezu.

 

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...