Najnovije vesti

SEVERINA GUBI STARATELJSTVO NAD SINOM? Milan Popović još ne sme da iznosi detalje, ali ga je odala jedna rečenica!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

PRESUDA

SEVERINA GUBI STARATELJSTVO NAD SINOM? Milan Popović još ne sme da iznosi detalje, ali ga je odala jedna rečenica!

Stars

Biznismen Milan Popović jako je srećan zbog najnovije odluke Županijskog suda, koji je ukinuo presudu, a potom nižem sudu naložio da utvrdi da li je za dete optimalno rešenje da živi sa ocem "kao fleksibilnijim roditeljem", uz maksimalno određene susrete i druženja s majkom Severinom.

U odluci navodno stoji da sudski spisi ukazuju na činjenicu da je Severina često ranije zloupotrebljavala svoj položaj, te nije omogućavala ocu da brine o detetu. Budući da se radi o postupku koji se tiče maloletnog deteta, presuda neće biti javno objavljena. Otac Milan Popović kratko je rekao:

foto: Dado Đilas

"Postupak je tajan kao što znate i zbog toga nisam u mogućnosti da komentarišem bilo kakve detalje postupka. Samu presudu nemam, nego sam upravo iz medija saznao detalje odluke Županijskog suda u Splitu. Mogu samo da kažem da sam se vrlo obradovao. Napokon", kaže Milan Popović.

Dok se ne donese nova odluka, na snazi ostaje ona "stara", iz 2014. godine, po kojoj će Milan s Aleksandrom i dalje da boravi svaki drugi vikend od petka do nedelje, svaku drugu sredu popodne, po nedelju dana u julu i u avgustu.

Viši sud je ukinuo presudu koja nije bila pravosnažna jer ona nije bila dovoljno dobro obrazložena: niži sud nije precizno objasnio zbog čega je najbolji detetov interes da svakih sedam dana boravi s drugim roditeljem, koji međusobno imaju vrlo loš odnos, te zašto nije najbolje rešenje da živi s jednim roditeljem, uz maksimalno propisane kontakte s onim drugim.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Jutarnji.hr, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...