Najnovije vesti

ŠOK! DARA BUBAMARA BRUTALNO NAPALA KREATORA: To je jedna debilčina, narkomančina i d.pelizac! Kako li će joj uzvratiti?!
Foto: Dragana Udovičić

PREPUCAVANJE

ŠOK! DARA BUBAMARA BRUTALNO NAPALA KREATORA: To je jedna debilčina, narkomančina i d.pelizac! Kako li će joj uzvratiti?!

Stars

Pevačica Dara Bubamara konačno je odlučila da stane na put lošim komentarima Saše Vidića.

 

Kada je voditelj pitao da prokomentariše njegove modne savete Dara je oštro poručila: "To je jedna debilčina i narkomančina. On je dupelizac Cece Ražnatović", ljutito je prokomentarisala Bubamara.

 

Pored toga pevačica je progovorila i o skandalu na jednoj svadbi kada se posvađala sa jednom od zvanica. U jednom trenutku je zamolila da se taj snimak prekine jer je bilo sramota: "Krenula sam flašom na tog čoveka, međutim, ostali gosti su me smirili", rekla je u Glamuru. 

foto: Dragana Udovičić

Dara Bubamara je ovom prilikom otkrila da je Jelena Karleuša najbolji čovek na estradi, ali i to da je nakon koncerta u Areni finansijski pukla jer je taj spektakl mnogo koštao.

 

Podsetimo, medijsko prepucavanje između pevačice i kreatora traje godinama, a poslednjih meseci je ponovo buknulo.

 

"Radojka, ti si statistička greška na bilo kom nivou grešaka, pa i onom u kom se ti ubrajaš u ljudsku vrstu! ‘Ajde sada budi dobra čivava, av, av", poručio joj je jednom prilkom kreator.

 

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto Dragana Udovičić 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...