ŠOK! DARA BUBAMARA BRUTALNO NAPALA KREATORA: To je jedna debilčina, narkomančina i d.pelizac! Kako li će joj uzvratiti?!
Foto: Dragana Udovičić

PREPUCAVANJE

ŠOK! DARA BUBAMARA BRUTALNO NAPALA KREATORA: To je jedna debilčina, narkomančina i d.pelizac! Kako li će joj uzvratiti?!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara konačno je odlučila da stane na put lošim komentarima Saše Vidića.

Kada je voditelj pitao da prokomentariše njegove modne savete Dara je oštro poručila: "To je jedna debilčina i narkomančina. On je dupelizac Cece Ražnatović", ljutito je prokomentarisala Bubamara.

Pored toga pevačica je progovorila i o skandalu na jednoj svadbi kada se posvađala sa jednom od zvanica. U jednom trenutku je zamolila da se taj snimak prekine jer je bilo sramota: "Krenula sam flašom na tog čoveka, međutim, ostali gosti su me smirili", rekla je u Glamuru.

foto: Dragana Udovičić

Dara Bubamara je ovom prilikom otkrila da je Jelena Karleuša najbolji čovek na estradi, ali i to da je nakon koncerta u Areni finansijski pukla jer je taj spektakl mnogo koštao.

Podsetimo, medijsko prepucavanje između pevačice i kreatora traje godinama, a poslednjih meseci je ponovo buknulo.

"Radojka, ti si statistička greška na bilo kom nivou grešaka, pa i onom u kom se ti ubrajaš u ljudsku vrstu! ‘Ajde sada budi dobra čivava, av, av", poručio joj je jednom prilkom kreator.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track