NA METI FANOVA! RADA RADENOVIĆ NADRLJALA: Nastao opšti haos! Voditeljka PROGOVORILA
Foto: Printscreen Instagram

Otkrila

NA METI FANOVA! RADA RADENOVIĆ NADRLJALA: Nastao opšti haos! Voditeljka PROGOVORILA

Stars -

Voditeljka Rada Radenović, otvoreno je pričala, kako o svom privatnom, tako i o poslovnom životu. Ona je istakla da je ovih dana okupirana sređivanjen svog prvog kupljenog stana, kao i da se nikada ne raspravlja sa sinom.

"Ja sam sada rada da završim lepo renoviranje svog prvog stana, moje prve nekretnine koju sam pazarila na proleće, koja se sada uveliko sređuje. Potpuno sam okupirana tim segmentom života da se skućim, skrasim i da moje dete zajedno sa mnom ima dom. Kao i do sada, trenutno spavam u stanu koji rentiram dok se moj sređuje. Nadam se da će do Nove godine sve biti gotovo, pošto mi je stan veliki. Promenili smo školu, preselili smo se iz jednog kraja na drugi, sin je krenuo u školu... Nova TV sezona, spremam nešto novo, uskoro ćete znati o čemu se tačno radi", odgovorila je Rada.

?

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

Prošle sezone Rada Radenović je bila jedna od voditeljki rijaliti programa "Zadruga", dugo godina je u odličnim odnosima sa svojom koleginicom Dušicom Jakovljević koja je jedna od voditeljki ovog projekta, a Radmila je ovom prilikom komentarisala nemilu situaciju koju je nedavno doživela Dušica kada je džip koji je vozila odleteo u vazduh:

@hellomagazinsrbija ❤️

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

"Daleko bilo! Samo ću to da kažem, daleko bilo! Ono što ona zna je da u meni ima apsolutnu kolegijalnu i ljudsku podršku. Protiv sam svakog nasilja, pogotovu ovo", priča Rada.

U nastavku razgovora zanimalo nas je i da li je Rada dobijala neke pretnje, s obzirom na to da je Dušica Jakovljevič čak i u njenoj emisiji govorila o takvim situacijama kroz koje je prolazila.

"Imala sam neke pretnje tamo na Instagramu u inboksu. Tipa pišu oni koji podržavaju Lunu zašto podržavam Kiju i obrnuto. Ja zapravo nikoga nisam podržavala. Prvo zato što bi to bio sukob interesa, jer sam ja voditelj bila tog projekta tada i apsolutno nam je zabranjeno da budemo pristrasni, prvo zato što bi dobili kritike od produkcije u tom nekom smislu. Ja tu lično apsolutno nisam imala svoj sud, a bila sam kritikovana od fanova, ali dobro, mi smo bili spremni na to kada smo ušli u taj projekat, to se i očekuje", zaključuje Rada Radenović.

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track