SPREMA SE SPEKTAKL SVETSKIH RAZMERA: Posle 20 godina Bregović pred beogradskom publikom!
Foto: Kurir

LUDA NOĆ

SPREMA SE SPEKTAKL SVETSKIH RAZMERA: Posle 20 godina Bregović pred beogradskom publikom!

Stars -

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, jedan od najpoznatijih muzičara regiona Goran Bregović održaće, nakon 20 godina, dugoočekivani koncert 15. decembra u Beogradu.

foto: Kurir

Nakon turneje po regioni, ali i širom sveta, Bregović će beogradskoj publici u "Štark areni" predstaviti album "Tri pisma iz Sarajeva" koji je izašao krajem decembra.

Goran Bregović svojom muzikom ostvaruje komunikaciju sa najrazličitijom publikom sveta, a njegova životna priča ohrabruje i dokazuje da su vrata uspeha i slave svakom otvorena ukoliko sledi svoj dar i svoju ideju. Društveni angažman ne ogleda se isključivo u njegovim humanitarnim aktivnostima i brojnim donacijama, već u zaslugama za očuvanje i popularizaciju ogromne kulturne i muzičke baštine ovih prostora.

Kako najavljuju iz organizacije, koncert će trajati dva i po sata, a Goranu će na bini podršku pružati Simfonijski orkestar RTS, kao i eminentni gosti, prijatelji i saradnici iz svih faza njegove karijere. Na koncertu u "Areni" nastupiće, između ostalih i Zied Zouari (Tunis), Lizerson Geršon (Izrael) i Beograđanka Mirjana Nešković.

foto: Kurir

S obzirom da je Bregović uvek naročito polagao na koncerte u Beogradu, nema sumnje da će se u “Areni” desiti spektakl kojim će se Beograd ponositi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja