OPŠTA SVAĐA ZBOG TOALETA, NEMANJA IM SMESTIO: Ja ću prvi da uđem sa nekim! LETELE FLAŠE PREKO GLAVA ZADRUGARA! (VIDEO)
Foto: Printsreen Pink

Pošizeo

OPŠTA SVAĐA ZBOG TOALETA, NEMANJA IM SMESTIO: Ja ću prvi da uđem sa nekim! LETELE FLAŠE PREKO GLAVA ZADRUGARA! (VIDEO)

Rijaliti -

Zbog nepoštovanja pravila Veliki šef je iznenadio zadrugare pismom opomene koje je uznemirilo i izazvalo opšti sukob za stolom. Problem je nastao zato što se ne poštuje pravilo da se u kupatilo ulazi pojedinačno. Povodom ovoga, učesnici su se izjašnjavali o tome šta vide kao rešenje.

Naime, sada u wc-u nema kamera i pravilo je da svako ulazi sam. Ukoliko i dalje budu ulazili po dvoje ili više njih, kamere će se postaviti i onda će moći da ulaze svi zajedno.

Olja Bajrami je čitala pismo Velikog šefa i pokušala da napravi red, ali su se svi nadjačavali i govorili u glas. Prvi je ustao Nemanja Tošić i pokušao da iznese svoje mišljenje, međutim, kako ga niko nije poslušao, poludeo je i bacio flašu vode preko stola, odnosno preko glava svih zadrugara:

foto: Printscreen Pink

"Biće kamere u wc-u jer me ne poštujete. Sad ću da čekam da neko uđe i ulazim za njim kako bi se postavile kamere ", ljutito im je obrusio zadrugar.

"Ne želimo da nas neko gleda gole", rekle su bliznakinje Arsić.

foto: Printscreen Pink

Modna blogerka Luna Đogani želela da je istakne svoje mišljenje, ali od galame nije mogla, pa je opomenula Nemanju, koji je rekao da će svakako ući u wc dok je neku već unutra, što je iznerviralo bliznakinju Arsić.

"Šta ti sad ovde predstavljaš. Baš si šmeker", vikala je bliznakinja Arsić.

Kako ovoj raspravi nije bilo kraja, nekolicina zadrugara demonstartivno je napustila sastanak i kolektivno ušla u toalet.

foto: Printscreen Pink

Kako je ovo izgledalo pogledajte u video snimku.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track