TIFA PRIZNAJE DA PRATI RIJALITIJE: Nemate pojma koji sam ja ludak! Ušao bih u Zadrugu, JE.AO BIH SVE REDOM! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

za milion evra

TIFA PRIZNAJE DA PRATI RIJALITIJE: Nemate pojma koji sam ja ludak! Ušao bih u Zadrugu, JE.AO BIH SVE REDOM! (FOTO)

Stars -

Mladen Vojičić Tifa s ponosom ističe da prati "Zadrugu" i da bi ušao u rijaliti, ali samo ako bi mu dali milion evra!

Popularni roker ne libi se da kaže ono što misli, pa tako dok pojedine javne ličnosti negativno komentarišu rijaliti šou-programe, on ističe da obožava to da prati.

"Što je najveći fol, ja gledam rijalitije. Mogu da ispričam od početka do kraja šta se dešavalo u "Zadruzi". Znate zašto to pratim? Zato što tek onda shvatim koliko sam ja normalniji od onih budala. Ali to je moja percepcija, što ne znači da je to pravilo ponašanja i da to moramo uzeti zdravo za gotovo. Kad kažem budale, ne vređam. Ali šta fali imati seks pred kamerama i onako se ponašati? Što da ne?", počeo je Tifa za Balkan info i dodao kako bi se on ponašao u rijalitiju.

foto: Damir Dervišagić

"Ja bih tamo blistao. Što se tiče ve-cea i seksa, tamo bih blistao! Ne znam kako bih se ponašao. Ušao bih tamo kad bi mi Željko Mitrović dao milion evra. Onda bih se dobro zaje*avao. Nemate pojma koji sam ja ludak, izdržao bih. Bio bih iskren, ali bih ih izje*ao sve kao sansku kozu!" rekao je Tifa.

foto: Dragan Kadić

Muzičar se osvrnuo i na svoj celokupan život i karijeru u Dugmetu, a potom opleo po kolegama Željku Bebeku i Alenu Islamoviću.

foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

"Pun mi je kufer kad kažu: 'Vi ste najbolja publika'. Ja to znam na osnovu mojih kolega lažova Bebeka i Alena. Je*o takvu publiku ako ja moram da im se dopadnem samo ako im kažem to. Nakon mog odlaska iz Dugmeta, Bebek je hteo perfidno to da iskoristi i da bi ukazao Goranu ko je alfa i omega, ko je tatamata. Mislio je da može da mu kontrira. Pokušavao je da prati moj tempo života. Umalo nije završio na neuropsihijatriji. Svako jutro sam se budio s bocom viskija, krenuo je i on, ali nije uspeo. Ipak je on 1945. godište, a ja sam i dalje u punoj snazi", podrugljiv je bio Tifa, a potom je iznenadio priznanjem.

foto: Dragan Kadić

"Ja sam tada pio da mi bude dobro, uzimao sam drogu da mi bude dobro. To nije bio pakao. Neki pričaju kako su imali opasne kombinacije s heroinom. Ja sam ga kombinovao sa LSD! Mogao sam da podnesem. Ne kajem se zbog svojih postupaka. Sve radim od srca", priznao je Vojičić i mladima savetovao da ne piju lekove za smirenje:

"Kakvi, bre, lekovi za smirenje, pušite travu i biće vam lepše. Marihuanu treba legalizovati. Pitajte političare kako udaraju na nos, kako kokain puca ko lud".

Tifa pohvalio folkera

Lukas je dobar čovek

foto: Printscreen/Premijera

Mladen Vojičić Tifa dotakao se i Ace Lukasa, o kome je imao samo reči hvale.

"Aca je jedan tako dobar i neshvaćen čovek. Ništa on ne radi što i ostatak ekipe iz ove naše branše, a i uopšte ljudi na dunjaluku. Šta ima veze što se drogira, il' se drogirao, il' se više ne drogira. Nebitno je. Kocka se? Uf, pa ko se sve ne kocka. Aca je dobar momak. Ja ga puno volim", rekao je Tifa.

Zašto je napustio "dugmiće"

Rekao sam doviđenja i otišao

Tifa tvrdi da se nije na ružan način rastao s Goranom Bregovićem kad je otišao iz Bijelog dugmeta.

"Bio sam premlad za tu vrstu slave. Nije lako bilo doći posle Bebeka. Doduše, lepši sam od njega i pevam malo bolje od njega. Njima je to bio posao, a meni zajebancija. Ja sam doneo odluku da odem iz benda. Da sam ostao, možda danas i ne bih bio živ. Ali nismo se rastali na ružan način. Brega mi je rekao: 'Je l' znaš ti ko sam ja' a ja sam mu uzvratio istim pitanjem. On mi je odgovorio: 'Ja sam Goran Bregović' i ja sam isto odgovorio i rekao svoje ime, pa sam mu poručio "doviđenja" i otišao.

foto: Kurir

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track