NEVENA ZAPANJILA IZJAVOM DA JE IZGUBILA GAĆEŠINO DETE! PROGOVORIO I NJEN OTAC: To su stvari sa kojima se ne treba igrati...
Foto: Printscreen/ TV Pink

ZEMLJA SE I DALJE TRESE

NEVENA ZAPANJILA IZJAVOM DA JE IZGUBILA GAĆEŠINO DETE! PROGOVORIO I NJEN OTAC: To su stvari sa kojima se ne treba igrati...

Rijaliti -

Lavina komentara pokrenula se istog trenutka kada je Nevena Arsić izjavila da je pre "Zadruge 2" bila u vezi sa Bojanom Gaćešom, te da je ostala i u drugom stanju, pa bebu izgubila. Uprkos Gaćešinom negiranju, podigla se ogromna prašina koliko i sumnja da je dete bilo njegovo.

Zbog čitave situacije, oglasio se i Saša Arsić, zadrugarkin otac.

"Iskreno da vam kažem, stvarno nisam znao za to. Ako je ona izjavila da je to znala, to je njena stvar. Ja mislim da to nije tačno. Možda se Neveni dečko (Bojan) toliko svideo da je krenula sa nekom pričom, da bi nešto napravila u tom rijalitiju", zbunjeno je izjavio on.

foto: Printscreen/TV Pink

Saša je dodao da njegova ćerka nije takav tip devojke, da se igra i izmišlja takve stvari.

"Ona u suštini nije takav tip, koliko je poznajem i koliko sam ih odgajao u tom patrijarhalnom smislu. One su devojke koje imaju dosta godina i razmišljaju svojim glavama. Baš sam iznenađen tim izjavama, ja nisam bio upoznat sa tim uopšte. Odakle i zbog čega to, zašto se to tako dešava, uopšte mi nije jasno. Inače sam zadovoljan učešćem, one su mnogo vezane. Sigurno bi tako nešto uticalo na ovu drugu, pa bi ova druga imala nešto da kaže meni, tako to funkcioniše. Ne znam šta da kažem, nemam reči stvarno, kao roditelj, to su stvari sa kojima se ne treba igrati. Šta se dešava tamo, ja uopšte nisam upoznat. One su malo kod majke, malo kod mene, ali jedna od njih bi to sigurno morala meni da kaže ili bi procurilo jer mi nemamo takav odnos da se tako nešto krije", rekao je on.

"Ja ne poznajem te momke, one imaju široko društvo, izlaze naravno, kao i sve devojke. Ja se ne mešam u njihov privatni život, što se tiče izlazaka i toga svega, one sve znaju i dovoljno su zrele. Nije mi jasno šta se dešava, ništa mi nije jasno, šta je inicijalna kapisla svega toga. Ja tog dečka (Bojana) ne poznajem. Dok su bile klinke, poznavao sam te dečkiće, školske ljubavi, a ovo sve što nije bilo ozbiljno nisam bio upoznat. Njima je rečeno tako, onaj koji bude pravi će doći u kuću i upoznaće mene", zaključio je.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Pink/Foto: )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track