IZABELA ANDERSON ŽRTVA NASILJA: Dečko me je tukao, mislila sam da će me ubiti! (FOTO)
Foto: Printscreen

POTRESNO

IZABELA ANDERSON ŽRTVA NASILJA: Dečko me je tukao, mislila sam da će me ubiti! (FOTO)

Stars -

Izabela Anderson otvorila je dušu i otkrila da je pre nekoliko godina bila žrtva fizičkog zlostavljanja. Učesnica "Parova" dobijala je batine od bivšeg dečka koga iz straha nije smela da ostavi niti da ga prijavi policiji.

foto: Dragana Udovičić

Internacionalna rijaliti zvezda prolazila je kroz teške trenutke u životu, a sve to je otkrila kada je njena majka došla nakratko u posetu. Emocije i nedavni raskid sa Benjaminom Spahovićem naveli su je da progovori o paklu kroz koji je prošla. Tu temu pokrenula je najpre njena mama Vesna.

foto: Printscreen

- Izabela je prolazila kroz teške životne faze. Dečko s kojim je bila nije hteo da joj dozvoli da raskinu. Zato se ja ponašam zaštitnički prema njoj, ne bih da opet bude povređena - počela je njena mama, a Andersonova se nadovezala. - Ja sam tog dečka volela i bilo mi je divno s njim sve do momenta kada me je udario. To ne opraštam. Dobila sam šamar od njega i tada je počela da se ruši moja iluzija o njemu - počela je Izabela kroz suze i dodala da je pokušala da ode od njega posle prvog udarca.

foto: Printscreen Happy

- Nakon što me je prvi put udario, pokušala sam da pobegnem od njega. Ali on mi nije dozvoljavao. Govorio je da će se promeniti, klasika koju svaki nasilnik priča. Godinu dana je trajala agonija maltretiranja i pričanja da će se promeniti. Stalno je ponavljao greške - kaže ona.

foto: Happy screenshot

Andersonova je otkrila i da je njen bivši dečko bio veoma ljubomoran i da nije imala privatnost.

- On je bio opsesivan, posesivan, jurio me je i špijunirao. Čitao je moje poruke, kontrolisao mi društvene mreže. Bio je grub i nisam smela da ga ostavim. Plašila sam se da to uradim, strahovala sam za svoj život jer mi je pretio da će me ubiti - priča ona.

foto: Printscreen

Brutalne batine i momenat kada je umalo rasekla glavu naveo ju je da napravi korak i da bude hrabra.

?

A post shared by Izabela Anderson (@izabela.anderson.official) on

- Smučilo mi se to maltretiranje i da mu stalno ćutim. Trenutak kada mi je svega bilo preko glave desio se u kolima. Vraćali smo se iz grada i posvađali smo se u automobilu. Počeo je da me vređa, mislio je da ga varam, nazivao me je pogrdnim imenima. Htela sam da izađem, ali me je povukao nazad, i to tako jako da sam udarila glavom o prozor. Glava me je nekoliko dana bolela, srećom, nije se razbilo staklo automobila, inače ko zna šta bi bilo.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:

Izabelina mama Nisam znala kroz šta prolazi

foto: Printscreen

Izabelini roditelji nisu znali kroz šta je sve prolazila njihova ćerka. - Nismo imali pojma, tek kasnije smo saznali sve. Bili smo šokirani i uplašeni, kao i Izabela. Nismo mogli da verujemo da se to dogodilo i da nismo primetili kroz šta prolazi naša ćerka - rekla je njena mama i dodala da ju je uvek savetovala i učila kako da prepozna opasne muškarce. - Mislila sam da Izabela može da prepozna psihopate i manijake, ali sam pogrešila - završila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track