PEVAČI ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Pomirili se Era i Bora
Foto: Damir Dervišagić

OBNOVILI DRUGARSTVO

PEVAČI ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Pomirili se Era i Bora

Stars -

Bora Drljača i Era Ojdanić zakopali su ratne sekire i ponovo postali najbolji prijatelji. Nakon skandalozne svađe, u kojoj su se nazivali pogrdnim imenima, shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugog.

Pevači su se nedavno slučajno sreli u jednom restoranu. Prvo su se žešće iskulirali, da bi posle dvadesetak minuta Era prišao Bori, udario ga po leđima i pružio mu ruku pomirenja.

- Oni su kao mala deca, čas se mire, čas se svađaju. Drljača je prošao pored Ojdanića i ponosno je prošetao pored njega uzdignute glave. S vremena na vreme se okretao za njegov sto iz radoznalosti, ali čvrsto se držao svog ljutog stava da mu nikada prvi neće prići. Međutim, Era, koji je poznat da ima veliko srce, približio se Drljačinom stolu, iz milošte ga udario i rekao: "Druđže, dokle ćemo se izbegavati? Zar ti i ja da ne govorimo mesecima? Pa, to tako ne može. Dođi da te poljubim". Bora se nasmejao, ustao, izljubio se sa drugom i pozvao ga za sto da ručaju zajedno - kaže naš izvor.

Budući da su se pevači posvađali zbog 100 dolara, koje je Era trebao da prosledi Bori od zajedničkih prijatelja iz Amerike, Drljača je odbio novac. - Nije hteo da uzme ni dinar od druga. Rekao mu je "Je.eš pare, ajde da se družimo". - kaže naš izvor.

Pozvali smo aktere priče za komentar i obojica su potvrdila naša saznanja.

foto: Damir Dervišagić

- Pomirili smo se. Pa, mi smo stari vukovi. Ja garantujem da Bora nije smeo prvi da priđe jer je uvek bio njanjav, ali zato ja uvek kolo vodim - rekao je Ojdanić, dok Boru još uvek nije skroz prošla ljutnja:

foto: Dragana Udovičić

- Ma, Era je priča za sebe, ali oprostio sam mu. Idemo dalje.

Podsetimo, Bora Drljača u junu ove godine zaratio je na krv i nož sa Erom Ojdanićem zbog 100 dolara. Naime, on je optužio najboljeg prijatelja da mu je na kvarno UZEO novac, zbog čega je bio spreman da mu na kućnu adresu pošalje "uterivače dugova". Pevač je saznao da mu Ojdanić nije dostavio pare koje su po njemu poslali prijatelji iz Toronta, već ih je strpao sebi u džep i prećutao mu.

foto: Profimedia

Marija Dejanović/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track