NJENOJ LEPOTI SE DIVIO SVET,  A ONDA JE DOŠLA KOD OGNJENA U EMISIJU: Amidžić je bio oženjen, Danijela Dimitrovska je pre voditelja volela ovog ODBOJKAŠA (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

I MANEKENKA I VODITELJ SU BILI ZAUZETI kad su sE UPOZNALI

NJENOJ LEPOTI SE DIVIO SVET, A ONDA JE DOŠLA KOD OGNJENA U EMISIJU: Amidžić je bio oženjen, Danijela Dimitrovska je pre voditelja volela ovog ODBOJKAŠA (FOTO)

Stars -

Danijela i Ognjen Amidžić u skladom su braku već šest godina, a malo je poznato da je pre voditelja lepa manekenka bila u ozbiljnoj vezi sa odbojkašem.

foto: Damir Dervišagić

Amidžići su se upoznali davne 2009, kada je Danijela bila Ognjenova gošća u emisiji "Amidži šou". Tada su oboje bili zauzeti, voditelj je bio oženjen, a Dimitrovska je bila u dugogodišnjoj vezi sa odbojkašem Milošem Stojkovićem kog je upoznala u rodnom Požarevcu. Više fotografija ovog, sada već bivšeg odbojkaša, pogledajte u galeriji.

Never forget your dreams ??

Објава коју дели Milos Stojkovic Cole (@miloscole) дана

Već 2010. počelo je da se šuška da je Amidžić posle razvoda uplovio u romansu sa zgodnom manekenkom, koja je tada živela na relaciji Beograd-Njujork i radila kao model brenda "Viktorija sikret".

Njihov ponovni susret desio se upravo u Njujorku na jednoj privatnoj žurki, posle čega su razmenili brojeve telefona. Ubrzo se iz drugarstva rodila velika ljubav, koja je krunisana brakom.

Iako se nekoliko puta šuškalo da se Amidžići razvode, oni su to u više navrata demantovali i pokazali da se vole više nego ikad. Kao kruna njihove ljubavi rodio se sin Matija, a Danijela i Ognjen ne kriju da bi ponovo voleli da se ostvare u ulozi roditelja.

?✌

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja