BOŽE ME SAČUVAJ ŠTA TO RADE, KAMO LEPE SREĆE DA NE ŽIVE OVDE: Komšije progovorile o Anabeli i Andreju, njihovom braku i otkrile NJEGOVU pravu narav! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

NEMILOSRDNE KOMŠIJE

BOŽE ME SAČUVAJ ŠTA TO RADE, KAMO LEPE SREĆE DA NE ŽIVE OVDE: Komšije progovorile o Anabeli i Andreju, njihovom braku i otkrile NJEGOVU pravu narav! ŠOK!

Stars -

U kraju podno Košutnjačke šume stanuje Anabela Atijas sa suprugom i tri ćerke. nakon što ga je ona prijavila za maltretiranje u policiji, on, navodno, ne dolazi u taj stan.

Retke su komšije koje imaju lepu reč o njima i njihovim naslednicima i većina ne želi da se slikaju i daju svoja imena.

"Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lepe sreće da ne žive ovde, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama , svađe su im način komunikacije", kaže komšinica.

foto: Vladimir Šporčić

U obližnjem kafiću konobarica nije iznenađena nasiljem u njihovoj porodici.

"Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront", rekla je konobarica.

Ostale komšije su rekle da ih lićno ne poznaju iako žive u istoj zgradi i da ih ne zanima da li se vole ili tuku.

U restoranu gde Anabela povremeno jede sa ćerkama i suprugom su ekli da su Anabela i Luna uglavnom druželjubive.

"Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje nekad više, kako kad. Ali obično su darežljive. Često svaćaju ili na piće ili na večeru", rekao je konobar.

foto: Damir Dervišagić

Neki kažu da se Luna uobrazila posle Zadruge, dok drugi kažu da je oduvek bila takva.

"Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam videla samo jednok otkako je izašla iz Zadruge. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna otkako je izašla iz Zadruge, a evo opet tamo", kaže komšinica iz njihove zgrade i dodaje da je Anabela pod stalnom tenzijom.

"Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu, dok njen muž izgleda besan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi",rekla je komšinica.

Luna u osnovnoj školi imala momke

"Nije bila buntovica u školi, ali je bila popularna kao sva deca poznatih roditelja. Uvek je bila zanimljiva zbog Anabele i Gagija pa su je jurili momci. Imala je momke i tada i nije bila uobražena", otkrio je dečko koji je išao sa Lunom u školu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Derivšagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track