ISKRENO

DARKO LAZIĆ ISKRENO O DROGAMA, BIVŠOJ ŽENI, ĆERKI I LJUBAVI SA MARINOM: Ne mogu više da se pravdam, ali, ljudi, ja više ne koristim narkotike (KURIR TV)

Stars -

Posle turbulentnog perioda koji je Darko Lazić proživeo posle razvoda od Ane, eksplicitnog snimka na kojem se vidi kako konzumira narkotike, ali i batina koje je dobio zbog neraščišćenih računa, pevač je odlučio da promeni život iz korena.

Zvezda "Granda", koji priprema dve nove pesme, za Kurir je govorio o novoj devojci, odnosu s dečkom bivše žene, kao i o drogi.

- Ne mogu više da se pravdam, ali, ljudi, ja više ne koristim narkotike. Živim normalnim životom. Pa na meni se vidi da sam srećan i da je sve u najboljem redu. Hoću da pričam i da mislim na lepe stvari u životu. Svašta sam prošao, ali ja sam normalan čovek i želim da se više prestane s tim pričama o drogi.

foto: Damir Dervišagić

Dobro, ajmo onda da pređemo na batine. Na snimanje emisije si došao u pratnji čak tri člana obezbeđenja.

- Nemam obezbeđenje, sa mnom idu samo moji drugari. Lepo je kad imaš prijatelje koji su uz tebe, zar ne? E sad, incident koji sam imao je iza mene, sve je to prošlo i nema potrebe da se iko uzbuđuje. Meni fizička zaštita ne treba, ništa ne radim loše.

Deluješ zaljubljeno, da li razmišljaš o braku s devojkom Marinom Gagić? - Da, veoma sam srećan i zaljubljen, mislim da se to na meni i vidi. Ali rano je da pričam o veselju i venčanju.

foto: Printscreen/Instagram

Znači, još uvek se nisi ohladio od braka sa Anom Sević? - To je definitivno iza mene. Ona ima dečka, srećno je zaljubljena, ja sam emotivno ispunjen i, što bi se reklo, sve je harmonično i lepo. Još nisam upoznao dečka moje bivše žene, ali ko zna, možda se i to desi uskoro.

Možda ako organizuješ neku večeru, pa se svi okupite. - Što da ne. Ja nemam ništa protiv. Ja sam čovek širokih shvatanja. Danas je normalno da se ljudi i bivši, odnosno sadašnji partneri slažu.

foto: Damir Dervišagić

Nikako da se rešiš viška kilograma. - Pa kad jedem brzu hranu. Ja sam čovek gurman i volim da uživam u raznim đakonijama. A to se i vidi, posebno u struku.

A i nosiš pocepane farmerke. - Počeo sam da pratim modu. Poslednjih godina više nosim crnu kombinaciju. Mislim da se lepo oblačim.

O ćerki Lorena je moje sunce

Više ne živiš u Beogradu, već u Brestaču. S obzirom na to, imaš li vremena da se posvetiš ćerki Loreni? - Naravno, ona je moje malo sunce. Nas dvoje imamo naš ritam, naše vreme koje koristimo na najbolji mogući način.

Kurir.rs/Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track