NAKON BURNE NOĆI

ŠTO SAM BOLJA, ON ME VIŠE GUŠI! MNOGO TRPIM U OVOM ODNOSU! Stanija zaplakala: Ovo je velika žrtva... BIĆE BELAJA (VIDEO)

Rijaliti -

Kako je Vladimir Tomović prethodne večeri "trenirao strogoću", Stanija Dobrojević nikako ne može da se pomiri sa time što nema slobodu na koju je računala na početku njihovog odnosa. Nakon burne noći, obratila se Drvetu mudrosti, pa u suzama priznala šta joj ne odgovara, te o čemu konstantno razmišlja.

Slobodno vreme potrudila se da provede bez Vlade, dok joj je drvce savetovalo da bi trebalo da porazgovara sa njim, ne bi li rešili nesuglasice.

"Pred svima me je sinoć ucenio da ako ikada progovorim sa Oljom, da ćemo raskinuti. Ako naš odnos zavisi od toga, onda ne znam... Ne želim da pričam sa Oljom, ali taj način ucenjivanja... Ja sam rekla da je onda najbolje da raskinemo. Međutim, on je u nastavku sve to izgladio sa mnom. Kad se sve završilo, Petrući je uzeo gitaru, sedeli smo sa Bokunom i Santanom, a on se druži sa njima. Vladimir je sedeo preko puta mene i gledali smo se dok je išla muzika. Rekao je da sednem pored njega, ja sam samo htela da imam slobodu i da sedim na sofi. On je demonstrativno otišao u sobu, ja sam krenula za njim. Više nije ni to bio problem, nego Olja i Bojan. On je tražio da do kraja ne progovorim sa njima. Pokušavala sam da mu objasnim koliko mi je on bitan, ja njih ni ne viđam u kući. Ja sam dala to obećanje i opet ništa nije bilo bolje. Nastavile su se rasprave. Što sam bolja, on je počeo sve više da zabranjuje i guši me. I što se tiče igranja, to je kao da mi neko brani da dišem. Mi imamo dogovor od ranije, kad je hteo da premesti krevet do mog, ja to nisam želela. Rekao je da kad ja budem đuskala on će ići u štalu. Međutim, on više ni ne ide tamo, više i ne ustaje iz kreveta. Kad ja đuskam na krevetu on sve vreme sedi tu. Trebala je da krene jedna lepa emocija i ljubavna priča, a krenulo je sve u drugom pravcu. Osećam da, ako tako nastavi, počeće da me guši. Sviđaju mi se njegovi stavovi, a sa druge strane ne znam zašto mi ne dozvoljava da iznosim svoje stavove i da budem vesela. Ne znam zašto mu to toliko smeta, pogotovo pošto je dvadeseti dan rijalitija. Zatvoren je prostor, a ja imam samo njega i Bokuna. On ustaje negativan, diže nos, a novi je dan. Mnogo trpim u ovom odnosu, ovo je velika žrtva", govorila je Drvetu mudrosti Stanija.

Nakon dugog razmišljanja, donela je sledeći zaključak:

"Moji sledeći koraci su da ja isteram svoje i da me prihvati ovakvu kakva jesam ili stavljam tačku. Rodile su se iskrene emocije, ja imam dozu sumnje da igra igru, ali mislim i da je emotivan. Ne bih da ispadnem budala, ali trebala je da bude lepa ljubavna priča".

(Kurir.rs/Foto: Printscreen, Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track