BENJAMIN OTKRIO BAKIJEVU AFERU SA IZABELOM: Densera brani kum! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy, Damir Dervišagić

RASKRINKAO IH

BENJAMIN OTKRIO BAKIJEVU AFERU SA IZABELOM: Densera brani kum! (FOTO)

Stars -

Benjamin Spahović raskrinkao je Bakija B3, za koga tvrdi da je prevario trudnu suprugu! MMA borac tvrdi da je video densera kako se ljubi sa Izabelom Alijoski u ostavi!

foto: Dragana Udovičić

Nakon skandala koji je napravio pre neko veče, kad je pretukao Ivana Marinkovića, Benjamin pokušava da skrene temu sa sebe. Zbog toga je rešio da raskrinka svoje cimere i otkrije nešto što će pogoditi i njima bliske osobe koje su van rijalitija. Spahović je tokom emisije "Jutarnja kafica" ispričao da Baki vara suprugu, koja je u osmom mesecu trudnoće.

foto: Printscreen Happy, Damir Dervišagić

- Svi pričaju o meni i tome što sam ja uradio. Dosta je toga! Zašto niko ne priča o tome da je Baki prevario ženu? Svi ćute! Zbog čega niko ne govori da su se njih dvoje poljubili u ostavi? Mnogi su to videli, kao i ja. Između njih ima hemije i to se vidi - besno je rekao Benjamin.

Dok su ukućani ćutali ne želeći da potvrde ovu priču, Baki i Izabela su bili šokirani i negirali da se između njih dogodio poljubac.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

- Dečko nije normalan. Po mom mišljenju, ne znam zašto nije odavno izbačen! Nikad veću glupost nisam čula u životu! Šta ja imam od toga da Baki prevari svoju ženu sa mnom? - pitala je revoltirana Izabela.

Baki B3 takođe je negirao celu priču.

foto: Printscreen/Happy

- To nije istina. Povređujete moju ženu, koja ne zna šta se ovde dešava!

Benjamin nije odustao pa je ponovio da ih je video u ljubavnom zanosu.

foto: Happy screenshot

- Ču'š, kako znam? Pa stajao sam pored vas, čak ste se ljubili iza vrata da se ne vidi. Ali sam čuo - tvrdio je učesnik "Parova".

Ivan Marinković stao je u odbranu Bakija B3, a mnogi misle da je to zbog njegovog sukoba s Benjaminom i da želi da mu se osveti.

foto: Damir Dervišagić

- Pazite ljudi šta govorite, ako je u pitanju izmišljotina, povedite računa! Dobro znate da Bakijeva žena ima rizičnu trudnoću - rekao je on.

Pozvali smo Bakijevog kuma Bobana Radosavljevića, koji je rekao da denser to nikad ne bi uradio ženi.

foto: Instagram

- To sigurno nije tačno. Baki je tamo jedina zvezda i zato se kače na njega. On je stabilan čovek i opsednut je svojom porodicom. Oni pokušavaju da ga navuku, ali ne uspevaju. To rade samo na osnovu njegove prošlosti, jer znaju da je ranije imao puno žena. Njegova supruga uverena je u njihovu ljubav dvesta posto i zna da je on ne bi prevario. Ona živi u Bosni s njihovim detetom i tamo održava trudnoću - kaže Boban.

foto: Instagram

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track