SAŠKA BRANI KIJU OD ĐOGANIJEVE I ĐURIĆEVE: Tamara se je.e sa milionerima za pare
Foto: Marina Lopičić

teške reči

SAŠKA BRANI KIJU OD ĐOGANIJEVE I ĐURIĆEVE: Tamara se je.e sa milionerima za pare

Rijaliti -

Karanova tvrdi da je starleta "zaradila" 160.000 evra za auto seksom, a da blogerka obiluje mržnjom i pataloškom ljubomorom

foto: Damir Dervišagić

Saška Karan stala je u zaštitu Kristine Kije Kockar nakon što ju je Tamara Đurić nazvala klozetarkom. Pevačica smatra da starleta napadima na pobednicu "Zadruge" podržava Lunu Đogani koju očima ne može da vidi. Folkerka je osula paljbu po rijaliti zvezdama i optužila ih da naplaćuju seksualne usluge milionerima.

foto: Printscreen/Instagram

- Očigledno je da u ovoj banana državi postoji jedna nova generacija čovekolikih majmunica, koje popularno možemo nazvati "balkanske narikače ofucare", koje vape za slavom i reputacijom gazeći preko kulturnih, harizmatičnih, multitalentovanih, prirodno lepih, emocijalno i socijalno inteligentnih ljudi, dakle multikvalitetnih ljudi.

U ovoj državi se ne uvažava kvalitet već kvantitet ovakvih raspalih mediokriteta. Ti ćeš da prozivaš moju fakultetsku Kiju, višestruku državnu prvakinju u plesu? Da je nazivaš klozetarkom, a ne zna čovek gde si više šuplja i jeftinija. Srbijo, dozvolila si ovakvim pregaženim ofucarama da voze auto od 160.000 evra tako što su se je.avale sa milionerima, bez trunke rada i truda, bez završene čak i osnovne škole i bez poznavanja osnovnih moralnih i teoloških kodeksa.

Poznavanje božjih zapovesti i čitanje Biblije joj je takođe ravno nulari, obzirom da kao Fulja (Luna) obiluje mržnjom, malicioznošću, patološkom ljubomorom, željom da spuštanjem drugih zarad uzdizanja sebe, bahatošću, ponositošću. Samo ovakve dudlare mogu i da podržavaju Lunu. Isti se istom raduje! Srbijo, treba da te je sramota kome daješ medijski značaj i pravo glasa, pravo na svoje javno mišljenje, umesto da na sva usta ističeš: "Fulje Droljani, u pokušaju da sve te nepremostive božje grehove potpuni ispegla praveći lažnu žrtvicu od sebe". Narode moj, imate upečatljiv primer jednog nenadmašenog zla koje se ponosito predstavlja u javnosti iznova i iznova, primer nečoveka kakav niko od nas nikada nije mogao da vidi. Dosta je bilo više promovicije kurvi, starleta, zatucanih, ofucanih - napisala je Saška o prešla na Anabelu:

foto: Youtube screenshot

- Kija vam je primer kojim putem treba da nastavite, da treba da se cene stvari koje imaju poentu svog obitavanja. Dozvolili smo da jedna ponosna ofucana dronfulja (najveća na Balkanu, mislim na Lunu i njenu još drskiju i podmukliju mama fuksu Bukvu) ponosno hoda našim ulicama i našim ekranima. Zapitaj se, Srbijo, dokle si dogurala i na šta si spala - završava pevačica.

foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

Oplela i po Slobi

Pi.do, gde si da zaštitiš bivšu ženu?!

Saška Karan nagazila je Slobu Radanovića zato što nije zaštitio Kiju.

- Gde je opet mutava isfotošopirana Balvančina da zaštiti svoju bivšu ženu? Jer, kako je sam izjavio, on uvek, ali uvek uskače u odbranu svog najvećeg prijatelja u životu - Kristine. Gde si, pizdo? - napisala je pevačica.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track